IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс и Оливия Уайлд не са скъсали. Дали са си почивка

28 ноември 2022 10 40

Певецът и актрисата не използвали думата „раздяла“

Getty Images

Getty Images

Според най-новите слухове Хари Стайлс вярвал, че той и Оливия Уайлд не са скъсали, а просто са сложили връзката си на „пауза“. „Никой от тях двамата няма да каже, че помежду им всичко е свършило“, казва техен приближен ексклузивно пред HollywoodLife. Хари споделял пред приятели, че „не знае какво крие бъдещето за него и Оливия“.

В началото на тази седмица се появи новината, че британският певец и американската актриса и режисьорка са сложили край на романтичните си отношения, но явно това не означава, че всичко между тях непременно е приключило. Двамата скоро щяха да отпразнуват втората си годишнина, но вместо това решиха да си вземат почивка един от друг. Според информациите 28-годишният Стайлс и 38-годишната Уайлд не са се отказали напълно от любовта си. „Хари не казва, че са се разделили с Оливия, а че просто са си взели почивка и са поставили връзката си на пауза“, казва източникът. „Той заминава на турне, но не знае какво крие бъдещето за него и Оливия“.

Както вероятно знаете, връзката между двете звезди започна на снимачната площадка на филма „Не се тревожи, скъпа“, режисиран от Оливия и с участието на Хари в главната мъжка роля. Точно преди пускането на филма, те направиха рекламно турне, което включваше спирка на Международния филмов фестивал във Венеция, Италия. През същото време турнето на Хари, Harry Styles Love On Tour 2022 се разпродаде като последно той имаше изпълнение на 15 ноември в LA Forum, където Оливия беше видяна да танцува с двете си деца – 8-годишния си син Отис и 6-годишната си дъщеря Дейзи. Това доведе до голямо объркване, след като списание People написа, че двамата са се разделили само няколко дни по-късно, на 18 ноември.

Източникът казва обаче, че решението да сложат връзката си на пауза е взето преди това шоу. „Това, че тя доведе децата си да гледат шоуто му не беше странно, защото децата ѝ обожават Хари, а и той ги искаше там“.

В момента Хари изнася няколко концерта в Мексико. След кратка почивка за празниците, той ще продължи да обикаля света, като има изяви по целия свят в страни, включително Колумбия, Перу, Чили, Аржентина и Бразилия. Феновете в Обединеното кралство ще могат да го видят през лятото на 2023 г., а след това той ще отпътува за Азия. Именно неговата натоварена програма и напрегнатият му график е основна причина той и Оливия да решат да си вземат почивка.

„Хари се готви да тръгне на световно турне, а Оливия има задължения покрай децата си и не може да пътува с него“, казва източникът. „Децата ѝ са нейният основен приоритет. Раздялата им не беше драматична. Никой никого не е зарязвал. Те просто решиха, че в този момент животът им ги разделя и трябва да направят това, което е най-добро за тях и кариерите им“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари