IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Запечатано с целувка – Рами Малек и Ема Корин са новата светска двойка

25 септември 2023 17 40

Двамата бяха забелязани да разменят целувки в Лондон

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Холивуд си има своята нова светска двойка в лицето на Ема Корин и Рами Малек.

Актьорът от „Бохемска рапсодия“ и колежката му от „Короната“ бяха хванати да се целуват в парк в Лондон, докато разхождат кучето си. Снимките бяха публикувани от Daily Mail и сякаш потвърждават слуховете за връзка, които циркулираха в интернет пространството през последните месеци. До този момент Малек и Корин не са коментирали ситуацията, но феновете нямат нужда от повече доказателства, след като снимките видяха бял свят.

Носителката на „Златен глобус“, която изигра принцеса Даяна в сериала „Короната“ и се обяви за небинарна преди години, беше облечена в бежов тренчкот и светлосини дънки, докато Малек носеше синя шапка, зелен пуловер и тъмни дънки. И двамата актьори допълниха визията с елегантни слънчеви очила. В един момент влюбените спряха разходката си, за да разменят няколко целувки.

Макар това да е първата публична проява на близост между актьорите, те на няколко пъти бяха забелязвани заедно, което породи и слуховете за връзка. В началото на месеца двамата посетиха мач от турнира US Open в Ню Йорк. Според източник, Ема и Рами вече не се притесняват да потвърдят връзката си и не се интересуват дали около тях има папараци или случайни минувачи, въоръжени с мобилни телефони.

След излизането си в парка преди няколко дни, влюбените се отправили към близък ресторант, където свидетели разказват, че изглеждали много влюбени и напълно погълнати един от друг. „Рами и Ема изглеждаха тотално хипнотизирани един от друг“, казва източник пред The Sun. Той допълва, че двойката се поглезила с морска храна и две бутилки вино.

Според запознати, Малек е започнал връзка с Корин още в началото на лятото, като за момента двамата се забавляват и не бързат да поставят етикет на взаимоотношенията си. По думите им, актьорите се наслаждават на мига и просто искат да оставят нещата да вървят по естествения си начин, а не да афишират връзката пред целия свят.

Ема, която се обяви за небинарна през 2022 година пред Vogue и смени местоименията си на те/тях, заяви в интервю за списанието, че харесва хората независимо от пола им. Актрисата призна, че е имала връзки както с мъже, така и с жени.

„В ума ми полът не е нещо, което трябва да бъде фиксирано и не смятам, че някога ще бъде. Може би винаги ще има някаква флуидност в мен“, казва Корин. Допълва, че се чувства много по-разбрана и забележима, когато използва местоимението „те“. Обяснява, че някои от приятелите ѝ все още се обръщат към нея с „тя“, но това не я притеснява, защото в душата си знае, че те разбират коя е истинската ѝ същност.

През 2021 година Корин беше романтично свързана с дизайнера Ибрахим Нджоя, когато двамата бяха забелязани да се държат за ръце в Лондон. Връзката им обаче не продължи дълго и раздялата дойде толкова тихо, колкото и самото начало.

„Freaky Style“: Ема Корин направи фурор на премиерата на филма

Ема Корин, изиграла принцеса Даяна, се обяви за небинарна

Ема Корин във фокуса: С боне на главата и драматичен маникюр

От своя страна, Малек имаше дългогодишна връзка с друга своя колежка, Луси Бойнтън, с която се запознава на снимачната площадка на „Бохемска рапсодия“. Те потвърдиха отношенията си през януари 2019 година, стъпвайки заедно на червения килим за наградите „Оскар“. Тогава Малек взе златната статуетка за най-добра главна мъжка роля за превъплъщението си във Фреди Меркюри.

„Люси Бойнтън, ти си сърцето на този филм, ти си повече от невероятен талант, ти плени сърцето ми“, каза актьорът по време на речта си.

През годините влюбените често бяха забелязвани на различни събития, включително наградни церемонии, мачове по хокей и филмови премиери. През юли 2022 година бяха сред гостите на турнира „Уимбълдън“ в Лондон. Това обаче сякаш беше и последната им обща изява.

През декември 2022 година Рами беше забелязан да върви прегърнат с колежката си от „Смъртта може да почака“ Леа Седу в Лос Анджелис. По това време говорител на актьора не коментира ситуацията. На премиерата на „Опенхаймер“, където играе физика Дейвид Хил, Малек пристигна сам, като не коментира любовния си статус.

От своя страна, Корин, която взе награда „Еми“ и „Златен глобус“ за играта си като принцеса Даяна в „Короната“, ще участва в минисериала A Murder at the End of the World и филма Deadpool 3.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари