IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлот може да наследи специална кралска титла

2 октомври 2023 17 50

Тя ще е благодарение на Чарлз III

Снимка: БГНЕС

Принцеса Шарлот може да наследи специална кралска титла благодарение на Чарлз III. Шарлот е втората най-голяма внучка на краля. След раждането ѝ през май 2015 г. Чарлз призна, че е „развълнуван“ да има момиче. Той каза, че бебето е „много красиво“ и добави: „Възхитен съм. Надявах се, че ще имам внучка, която да ме гледа, когато остарея.“

Вероятно Шарлот един ден ще стане кралска принцеса, титла, която в момента се носи от сестрата на краля, принцеса Ан, и традиционно се дава на най-голямата дъщеря на монарха.

Експертите обаче смятат, че Шарлот ще може да стане кралска принцеса едва след като баща ѝ, принц Уилям, заеме трона. Титлата е пожизнена, така че Шарлот ще може да я наследи едва след смъртта на принцеса Ан, дори ако Уилям стане крал преди това да се случи.

Стана ясно, че тя също така много обича да танцува. Това разкри нейната майка Кейт Мидълтън, която коментира хобито на дъщеря си.

Това стана, докато Кейт Мидълтън посети фабриките Leedsey и Standfast & Barracks в Ланкастър. По време на посещението тя говори за дъщеря си Шарлот, която се интересува от танци, като покойната си баба, принцеса Даяна.

Кралската дама разговаря с местно момиче. Кейт го попита кое е любимото ѝ хоби, а тя отговори с усмивка: „Танци!“ Принцесата на Уелс сподели с нея мислите си, че танците са прекрасно хоби. „Дъщеря ми Шарлот също обича да танцува, обича балета и степа... Продължавай да танцуваш“, каза тя.
По-рано стана известно, че принцеса Шарлот е взела седмични уроци по балет, подобно на по-големия си брат принц Джордж. Младата наследница започна да посещава училище по танци в Южен Лондон през ноември 2018 г., съобщиха източници пред People.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън подкрепят доста децата си. Така те бяха забелязани по време на футболен мач, в който играе сина им – Джордж.
Принцът и принцесата на Уелс изненадаха кралските фенове, когато излязоха да гледат как най-големият им син принц Джордж играе футбол.

Кейт, небрежно облечена в дънки, шлифер, огромен шал и бели маратонки, беше снимана до принц Уилям в нещо, което изглеждаше като училищна зала.
Феновете се възхищаваха на кралските особи, които извършват съвсем обикновени дейности, присъщи на обикновените хора.

За още новини от света на британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари