IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл прави всичко възможно принц Хари да не се доближи до кралското семейство

2 октомври 2023 10 40

Страхува ли се, че съпругът ѝ може да избере родината си?

Снимка: БГНЕС

Не е тайна сложната връзка на херцозите на Съсекс с кралските им роднини. Принц Хари се опита няколко пъти да остане в замъка Уиндзор по време на редките си посещения в Обединеното кралство, но всеки път му беше отказано, като дворецът се позовава на факта, че стаята не е била подготвена навреме.

Сега той обмисля закупуването на дом в Лондон, но съпругата му Меган Маркъл не одобрява идеята поради опасения, че сделката може да сближи Хари с кралското семейство, което не подкрепя брака му с нея.

Въпреки факта, че двойката пропиля по-голямата част от състоянието си и проектите им не донесоха очаквания доход, Меган и Хари продължават да водят активен обществен живот и да работят по нови проекти.

Двамата преди това са имали дом в Лондон, но се преместват в Калифорния, след което крал Чарлз III ги моли да напуснат Frogmore Cottage. Въпреки това принцът може да се върне във владенията на короната в бъдеще, ако получи съгласието на крал Чарлз III.

И докато Меган все повече отдалечава съпруга си от роднините му във Великобритания, то той се оказа шокиран от сцени на някогашната актриса в миналото ѝ.

Преди сватбата си с принца, Меган беше актриса и участва в телевизионния сериал „Костюмари“, където играеше ролята на адвокатски асистент. Херцогът на Съсекс призна, че му е трудно да се примири с интимни сцени на екрана с участието на съпругата му.

„Направих грешката да потърся в гугъл и да гледам някои от нейните любовни сцени онлайн. Бях свидетел как тя и колегата ѝ се прегръщат в някакъв офис или конферентна зала... Щеше да е необходима електрошокова терапия, за да избия тези образи от главата ми“, каза Хари.

„Не трябваше да виждам тези неща“, добави той.

Меган напусна проекта след годежа си с принца. Сценаристът на сериала Арън Корш каза, че служителите на Бъкингамския дворец са коригирали някои от изразите на Меган в последните епизоди.

„Мислех, че Хари ще го включи в книгата си, защото чух хората да говорят за това. Кралското семейство коригира някои изрази. Не много неща, между другото, но няколко неща, които искахме да направим, но не можахме, и беше малко досадно.

В един случай Меган Маркъл трябваше да каже фразата: „Семейството ми би казало, че това са глупости“, но под натиск те се отказаха от това“, каза Корш.

За още новини от света на британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари