IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер за остаряването в Холивуд: Все още е доста брутално

3 октомври 2023 14 30

Изпълнителката постави мюзикъла си Sunset Boulevard на Уест Енд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер споделя своето откровено мнение за остаряването в Холивуд.

В ново интервю пред Sunday Times бившата изпълнителка от Pussycat Dolls заяви, че с напредването на годините на човек му става все по-трудно в развлекателната индустрия. Казва, че дори да изглежда на 37 години, когато каже истинската си възраст, нещата стават доста по-различни и хората се отнасят с нея по друг начин.

„Все още това е стигмата днес. И все още ситуацията е доста брутална“, смята Шерцингер.

Певицата споделя, че последната ѝ роля като Норма Десмънд в мюзикъла Sunset Boulevard, който беше поставен на сцената на театър Savoy, намиращ се на емблематичната улица „Уест Енд“ в Лондон, ѝ е позволила да помисли много по-дълбоко относно годините и проблемите, с които жените се справят с напредването на възрастта. Героинята ѝ е 50-годишна бивша актриса в немите филми, която не може да приеме, че славата ѝ отслабва.

Шерцингер признава, че първоначално е била обидена, когато режисьорът Джейми Лойд ѝ е предложил ролята в мюзикъла, който е базиран на едноименната екранна класика от 1950 година, където Глория Суонсън играе Норма.

„Казах му „Ти луд ли си? Първо, все още изглеждам прекрасно под светлината на прожекторите. А това е роля на стара дама, която е изгубила славата си. Как това въобще се доближава до това, което съм аз?“, спомня си Никол разговора с Лойд.

Когато обаче се зачита в ролята, тя бързо е започнала да симпатизира на Норма и нейното желание за вечна младост. Казва, че е намерила множество паралели със собствения си живот, които наклонили везните в поемане на ангажимента.

Шерцингер също така разбира страха на героинята си да изпадне от класациите на Холивуд заради невъзможните за достигане стандарти за красота. Спомня си, че по времето, когато е била част от Pussycat Dolls, е трябвало да прекарва по пет часа на ден във фитнеса и се е борила с булимията. По думите ѝ, мениджърът на групата постоянно ѝ казвал, че трябва да свали няколко килограма.

„Но аз нямах нужда някой да ми го казва. Аз съм най-големият си критик, така че бях най-лошият си съветник в този момент“, казва още певицата.

Тези дни звездата е постигнала мир със себе си и се е насочила към бодипозитивизма – движение, започнато от дами като Ашли Греъм и Лизо. Те се опитват да промотират по-голяма любов към тялото независимо от неговите размери. Шерцингер казва, че съвсем спокойно оставя тялото си да се отпусне, когато не тренира и е напълно спокойна за теглото си, дори да качи няколко килограма.

Бягство в рая – Никол Шерцингер на Големия бариерен риф

Никол Шерцингер и Том Еванс опровергаха слуховете за раздяла

Фенове към Никол Шерцингер: Наистина ли отряза косата си?

Миналия месец изпълнителката каза пред списание People, че се вълнува да покаже своята нова страна в мюзикъла Sunset Boulevard, особено след като се чувства подценена след края на дните си в Pussycat Dolls.

„Именно затова правя нещо ново в момента. Трудно е, когато хората не виждат истинската ти същност. Но ако не им я покажеш, никога няма да я видят. Именно затова приех ролята. Надявам се хората да имат възможност да видят коя съм наистина и какво имам да покажа“, казва бившата на Григор Димитров.

Въпреки първоначалните ѝ резерви да играе Норма, Шерцингер казва, че постепенно е намерила общи черти с нея. „Просто се влюбих в Норма. Не осъзнавах, че това е роля, която съм чакала цял живот“, казва тя и допълва, че има множество паралели между мюзикъла и това, което трябва да направиш, за да успееш в Холивуд. По думите ѝ, дори да притежаваш огромен талант, все още можеш да бъдеш пренебрегнат заради стереотипи или възраст. „Това е истинската трагедия“, категорична е Никол.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари