IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият на Бритни Спиърс – Кевин Федърлайн, заснет щастлив на Хаваите

3 октомври 2023 10 40

Спокойна разходка на плажа със съпругата си

Снимка: БГНЕС

Кевин Федърлайн и съпругата му Виктория Принс бяха уловени да се наслаждават на плажна разходка заедно след преместването си на Хаваите. Федърлайн и семейството му се преместиха там по-рано тази година, след като бившата му съпруга Бритни Спиърс се съгласи двамата им синове, Шон Престън и Джейдън Джеймс, да се преместят.

45-годишният бивш танцьор и музикант и 40-годишната му съпруга изглеждаха щастливи, докато се разхождаха по пясъка, предава People.

Изглежда, че Федърлайн се е приспособил към живота на острова, тъй като си е пуснал по-дълга коса и брада, допълва изданието.

Музикантът и бивш съпруг на Бритни Спиърс беше видян да носи и тениска, която привлича вниманието към непоисканите предложения за земя, направени в засегнатия от горския пожар град Лахайна на остров Мауи. „Запазете земите на Лахайна в ръцете на Лахайна“, звучеше апелът на тениската.

Междувременно неговата съпруга беше оформила косата си на плитка и носеше бейзболна шапка, слънчеви очила и бикини.

Двойката се премести на Хаваите по-рано тази година заедно с двете си общи дъщери – Джордан Кей на 12 г., и Пейтън Мари на 9 г., както и с двамата синове на Федърлайн с 41-годишната Спиърс.

Решението да се преместят с Шон Престън на 18 г., и Джейдън Джеймс на 17 г., дойде, след като в края на май попзвездата се съгласи с молбата на Федърлайн да премести синовете им от района на Лос Анджелис.

Адвокатът на Федърлайн Марк Винсънт Каплан заяви тогава пред People: „Това е възможност за Кевин и съпругата му, а момчетата са готови да се махнат от микроскопа на Лос Анджелис.“

Федърлайн посочва като причина за преместването професионалните възможности за себе си и предложението за работа на съпругата му от хавайски университет.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари