IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Сиймур намери любовта на 72 години

5 октомври 2023 15 00

Актрисата отказала предложение за брак заради търсенето на щастие

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джейн Сиймур доказва, че за истинската любов никога не е късно, стига да си готов да я приемеш.

72-годишната актриса за първи път показа новия си приятел, позирайки с него край басейна. Мъжът се казва Джон Замбети и е музикант, а Сиймур казва в публикацията, че никога не е била по-щастлива. Актрисата от „Д-р Куин лечителката“ носи прилепнала минирокля в блестящ златен цвят и жилетка в тъмносиво. От своя страна, Замбети е облечен с черен блейзър и панталони.

В интервю за списание Times, публикувано през април, Сиймур заяви, че все още е във връзка с филмовия продуцент Дейвид Грийн. Тогава обаче тя категорично отрече двамата да обмислят брак, наричайки подобен сценарий „най-ужасното нещо на света“. Грийн все пак е предложил пръстен на любимата си през деветте години, в които бяха заедно. Тя обаче отказала, защото не е искала той да бъде поредният номер в дългия ѝ списък.

Сиймур е била омъжена и разведена четири пъти. Започва с Майкъл Атънбъро през 1971 до 1973 година, след това за една година е в брак с Джефри Планър до 1978 година, от 1981 до 1992 година е омъжена за Дейвид Флин, а година след третия си развод се врича във вярност на Джеймс Кийч, с когото остава до 2015 година.

„Все още съм много близка с мъжете, за които съм била омъжена и с всеки един мъж, с когото съм имала връзка“, казва актрисата. Допълва, че е много трудно да бъдеш с човек, който е известен и разпознаваем навсякъде. Въпреки провалените си връзки, звездата е категорична, че никога няма да подмине или да каже лоша дума за бившите си съпрузи и гаджета.

През 2021 година Сиймур казва пред списание People, че си е научила урока от четирите развода и е разбрала, че човек трябва да изостави това, което не е в негов интерес. „Трябва да се опиташ да комуникираш с другия човек и да разбереш дали има нещо хубаво в тази връзка“, допълва тя. Смята, че въпреки провалените опити да намери любовта, е по-добре да задържи приятните спомени, отколкото мрачните.

До този момент не е ясно какво е предизвикало раздялата между Сиймур и Грийн, но актрисата все пак отговори какви са взаимоотношенията им в момента. След като един потребител я попита какво се е случило с Дейвид, тя заяви, че двамата са решили да си останат само приятели.

Източник, близък до Джейн, споделя пред списание People, че тя наистина се чувства прекрасно и никога не е била толкова щастлива. По думите му, в последно време актрисата грее и преживява най-добрия си период.

72-годишната Джейн Сиймур разкрива как изглежда млада на екрана

Стилна и секси в третата възраст – Джейн Сиймур знае как

Секси бабче – Джейн Сиймур показа перфектно тяло на плажа

Джон Замбети е китарист и дългогодишен член на групата The Malibooz. „Любовта на Джон към приключения и забавления пасва на тази на Джейн и е много приятно да гледаш как двамата се сближават“, казва близък до двойката.

Преди няколко дни Замбети също публикува снимка със Сиймур, прегърнал я на червения килим. От описанието става ясно, че фотосът е направен преди концерта на U2 в Лас Вегас миналия уикенд.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари