IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси бабче – Джейн Сиймур показа перфектно тяло на плажа

15 юни 2023 08 30

Ето какъв модел избра 72-годишната актриса

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Джейн Сиймур заведе своите внучки на почивка в Коста Рика. 72-годишната актриса впечатли последователите си с перфектна фигура на плажа. И показа, че с правилната грижа и любов към живота може да бъде секси бабче.

Звездата от сериала на 90-те „Д-р Куин Лечителката“ сподели серия от кадри, за да покаже в социалните мрежи как се забавлява край океана.

Джейн впечатли много фенове, качвайки снимка по бански.

„Топлината на настъпването на лятото е като лек бриз, нашепващ надежда в душите ни, напомнящ ни, че сред несигурността на живота винаги има място за радост“, написа усмихнатата звезда.

Кафяв бански с ефектно деколте – изборът на Сиймур за плажа

Актрисата за пореден път показва стегнатата си фигура. Като привърженик на целите бански, този път тя се е снимала с кафяв модел. Той се отличава с V-образно деколте с кръстосани връзки по неговото протежение.

Седнала на красиво дърво на пясъка, Джейн демонстрира банския си за малко над 100 долара. Тя го е комбинирала с плетена сламена шапка и чифт слънчеви очила в черен цвят.

Актрисата отбеляза Световния ден на океана

„Нека се потопим в океана от възможности, да попием слънчевите лъчи на благодарността и да оставим духа ни да се рее с крилете на безкрайните възможности!“, написа Сиймур в друг свой пост и изтъкна, че най-хубавото от нейната ваканция с двете внучки тепърва предстои.

Актрисата не пропусна да отбележи Световния ден на океана, снимайки се на фона на неговите бурни води и посочвайки, че всички ние трябва да го пазим, защото той е сърцето на планетата.

Стилна и секси в третата възраст – Джейн Сиймур знае как

72-годишната Джейн Сиймур разкрива как изглежда млада на екрана

Джейн Сиймур разказа за връзката си с Чарлз III

Сиймур сподели, че обожава тропическия климат

Събирайки слънчеви лъчи в Коста Рика вече няколко дни, звездата разкри, че климатът ѝ понася и разчита на естествената си визия.

„Кожата ми абсолютно обича тропическото време! Това е животът в джунглата без грим!“, написа тя към своя снимка, на която е със сламената шапка.

Актрисата неведнъж е споделяла, че приема остаряването си с усмивка. Тя поддържа визията си не с пластични корекции, а благодарение на своята качествена козметика, здравословен режим и чести тренировки. Освен това тя често се зарежда с разходки сред природата или яздейки коне.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари