IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилна и секси в третата възраст – Джейн Сиймур знае как

21 април 2023 10 40

Актрисата облече рокля с бюстие за червения килим

БГНЕС

БГНЕС

Джейн Сиймур доказа за пореден път, че една жена може да бъде стилна и секси дори и в третата възраст. 72-годишната актриса се появи със секси рокля на събитие в Ню Йорк и даде пример на свои последователки с визията си.

Звездата облече черна рокля с бюстие с набрана дантела. С нея тя привлече камерите на червения килим.

Моделът на Сиймур е на марката Alice + Olivia и струва 595 долара. Той е с популярния прозрачен ефект. За основата му е използван плат с телесен цвят, а върху него има набори от черна дантела.

Актрисата, която изглежда доста по-младолика, позира с усмивка пред фотографите. И на една от снимките тя е с колегата си от „Д-р Куин, Лечителката“ Зан МакКларнън.

Външният вид на Джейн допълва късо кожено яке в черен цвят. Те пасват идеално на нейните обувки с тънък ток, декорирани със златни елементи.

Освен със стегнатата си фигура и секси рокля, актрисата направи впечатление и с избора си на бижута. На кадрите виждаме, че на врата си тя носи нежно колие с пеперуда. Те са комбинирани с два по-обемни златни пръстена.

Фенове към Сиймур: Как го правиш?

Няма как подобна изява на известната актриса да остане незабелязана от нейните фенове. След като тя сподели снимките с последния си аутфит, мнозина споделиха, че изглежда чудесно във въпросната рокля.

72-годишната Джейн Сиймур разкрива как изглежда млада на екрана

Стилът няма възраст: Джейн Сиймур на червения килим

23 г. след края на „Д-р Куин Лечителката“ – Джейн Сиймур в компанията на любими колеги

„Красива отвътре и отвън! Ти си вечна и неудържима!!!“, „Как го правиш?“, „Ти си нищо друго освен съвършенство“, коментират потребители на Facebook и Instagram.

Д-р Куин Лечителката, както я наричат заради сериала, направил я известна, неведнъж получава похвали за начина, по който изглежда за своите 72 години.

През 2021 г. звездата сподели, че като млада се е припичала по-безразсъдно на слънцето. Но през последните няколко години държи изключително много на слънцезащитата и качествената козметика.

Сиймур не крие, че използва продукти с ретинол, които да действат през нощта. Освен това подбира много добре всичко, което слага на лицето си против стареенето. И резултатът е прекрасен. Разбира се, това, че е по-младолика от жените на нейната възраст, се дължи и на гените.

За още новини от света на модата и лайфстайла – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари

o ( преди 1 година )
В кожа е супер, но роклята определено не е за нея.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар