IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

60 години Sports Illustrated Swimsuit с Марта Стюарт, Тайра Банкс и Паулина Порижкова

16 май 2024 08 30

Трите дами и още много красавици застават на корицата на легендарното издание

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тазгодишното издание на Sports Illustrated Swimsuit е с една дума легендарно. 

Именно затова, в чест на 60 години от първото му излизане на пазара, ще бъдат пуснати седем различни корици, като три от тях ще бъдат посветени на легендарни дами.

Своето бляскаво завръщане ще направят 52 дами, които преди това са красили корицата на списанието. Сред тях са Кристин Бринкли, Моли Симс, Марта Стюарт, Тайра Банкс, Паулина Порижкова и много други. Те застават пред обектива на Ю Тсай, за да се създаде една незабравима фотосесия, достойна за 60-ата годишнина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

„През последните 60 години ние разбихме стереотипите, прегърнахме разнообразието и защитавахме приобщаването. С всяка изминала година ние се предизвиквахме да прекрачваме границите и да предефинираме какво означава да бъдеш Sports Illustrated Swimsuit. Макар тазгодишното издание да е знак на почит към близкото минало, то е и напомняне за работата, която трябва да продължим да вършим. Трябва да напомняме на жените да предизвикват статуквото, да празнуват силата и увереността, и да вдъхновим хората около нас да прегърнат и да преследват страстите си безстрашно“, каза Ем Джей Дей, главен редактор на списанието.

От Sports Illustrated Swimsuit намекнаха преди време за легендарните жени, които ще поставят на трите си отделни корици. Те споделиха прекрасни черно-бели снимки и видеоклипове в социалните мрежи с участието на Марта Стюарт, Мей Мъск и Кристи Бринкли. Всеки клип и снимка предлагаха още един поглед към това какво да очакваме при разкриването на цялата информация на 14 май.

„SI Swimsuit е надминал произхода си. Започна като просто развлечение през зимните месеци, когато спортният календар беше сравнително празен. Сега това е глобален символ на овластяване, разнообразие и позитивност“, казва още Дей в прессъобщението. Тя допълва, че екипът на списанието е направил всичко възможно, за да почете жените с всякаква форма, размер, възраст и произход. По думите ѝ, те се стремят да променят обществените норми и да предефинират стандартите за красота. И тазгодишният брой акцентира на тези теми повече от всичко.

82-годишната Марта Стюарт, която беше една от кориците през 2023 година, каза по-рано пред списание People, че тазгодишното ѝ завръщане на първата страница е фантастично преживяване заради женската компания, в която се намирала. „Това са все супер дами. Говоря за Кристин Бринкли, Тайра Банкс и всички останали. Фантастично. А аз изглеждам точно толкова добре, колкото и те, което е още по-хубаво. Шегувам се, разбира се“, каза Стюарт.

Освен трите легендарни корици, Гейл Кинг, Кейт Ъптън, Криси Тейгън и Хънтър Макгрейди също получават свои собствени. Докато Ъптън и Тейгън и преди са заставали на първите страници на списанието, това е дебют за останалите две дами. Всъщност Кинг беше изненадана с корицата в предаването си This Morning по CBS, когато специалното издание на Sports Illustrated Swimsuit бе представено пред целия свят.

„Направо летя, не мога да повярвам. Това е огромна чест да бъда включена в това издание“, каза Кинг в сутрешното си предаване. Тя допълни, че все още ѝ е трудно да осъзнае какво точно ѝ се е случило, защото никога не си е представяла, че ще застане на корица на списание. Водещата бе категорична, че снимките ѝ нямат никаква обработка, защото самата тя е отказала такава. Също така допълва, че не е гладувала, нито пък се е подлагала на специални диети и режими преди фотосесията.

38-годишната Криси Тейгън позира пред Ю Тсай в оранжев бански на Saitn Laurent, застанала пред басейн и гледайки предизвикателно към камерата.

Що се отнася до 31-годишната Хънтър, тя носи кафяв бански от JMP The Label, който се отличава с изрязани участъци отстрани и на корема. Тя допълва визията с дълъг шал от ANTININIAS, който се вее на воля, вдигнат във въздуха.

„Като представител на плюс сайз моделите, аз винаги съм била за повече разнообразие, но по-важното съобщение, което искам да изпратя, е, че ние сме много повече от просто тела. Сексапилността не е възраст, нито размер“, категорична бе Макгрейди.

Кейт Ъптън изглеждаше зашеметяващо в червено-розов бански от Normaillot, позирайки с протегнати над главата ръце. Тя казва пред списанието, че всичко се дължи на самоувереността и приемането на тялото ти. „Твоят глас има значение. Можеш да овластиш себе си чрез самоувереност“, допълни Ъптън.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари