IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марта Стюарт призна за ботокса и филърите: Не искам да изглеждам на моята възраст

12 февруари 2024 10 30

Бизнесдамата сподели, че се е подлагала на интервенции

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В последните няколко години Марта Стюарт се превърна в истинска изкусителка в социалните мрежи, публикувайки различни провокативни и сексапилни снимки. Видяхме я по бански, излизайки от басейн като звезда от „Спасители на плажа“, във фитнеса, правейки рутинната си тренировка и къде ли още не. И сега известната кулинарка споделя как успява да поддържа красотата си. 

Бизнесдамата и първата милиардерка на Америка, която печели богатството си съвсем сама, разкрива истината зад визията си по време на премиерата на втория сезон от едноименния ѝ подкаст. Първият епизод бе излъчен на 8 февруари, а специален гост бе козметичният дерматолог д-р Дан Белкин. 

Срещата между Стюарт и Белкин се случва с помощта на дъщерята на Марта – Алексис Стюарт. Основната тема в епизода бе за ботокса, филърите и опъването на кожата, на които кулинарката се е подлагала през годините, както и мнението ѝ за остаряването и стремежа да остане млада. 

„Всеки се интересува, когато публикувам селфи в интернет. Много от коментарите са за лифтинга на лицето, кой го е направил и кога, както и колко обработка има по снимката. Затова просто искам да изчистя всяко недоразумение“, казва Стюарт. 

По време на разговора д-р Белкин разкрива видовете лечения, на които подлага клиентката си, включително инжекции за отпускане на мускулите във врата и челюстта, както и какви филъри ѝ е сложил в бузите

Стюарт също така призна, че има ботокс в горната част на лицето си, който обаче невинаги работи в нейна полза. „Веждите ми се издигат много нагоре, във формата на буквата V, и това не изглежда много естествено“, казва звездата. 

Звездни раздели: Защо Марта Стюарт напуснала Антъни Хопкинс?

79-годишната Марта Стюарт със стилна фотосесия

Марта Стюарт взриви интернет с нова визия

Тя е попитана дали някога е използвала процедура за стягане на кожата, на което първоначално отговори, че не си спомня. След това обаче се сети, че е преминавала през лечението няколко пъти. Пошегува се, че вече не помни точно какво и кога си е правила, за да подобри визията си. 

Все пак д-р Белкин помни и разкри малко повече за процедурите. „Направихме няколко опъвания на кожата ти. Мисля, че направихме ултразвуково стягане преди много време. Извършихме softwave, при което се използва ултразвуково устройство за опъване. И след това направихме ulthera, което е стимулиране на нов колаген чрез микро фокусиран ултразвук“, разказва дерматологът. 

82-годишната Стюарт също така сподели мнението си за остаряването. „Не мисля много за възрастта, но не искам да изглеждам на годините си. И затова работя много сериозно върху визията си“, казва тя и допълва, че основният ѝ приоритет са упражненията и здравословното хранене. 

В предишни епизоди на подкаста си Марта е използвала момента, за да затвори устата на критиците, които се появиха след корицата ѝ за Sports Illustrated Swimsuit. Тя застана на първата страница, когато беше на 81 години, превръщайки се в най-възрастния модел, който е позирал за списанието. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари