IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марта Стюарт: Няма да нося бабешки дрехи!

20 октомври 2023 10 50

82-годишната топ домакиня се облича по същия начин, както когато е била на 17

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Марта Стюарт за пореден път критикува схващането, че жените трябва да се обличат подходящо за възрастта си, като самата тя твърди, че се облича по същия начин, както когато е била на 17. 82-годишната топ домакиня признава, че „не мисли за възрастта“, когато става въпрос за мода.

Марта Стюарт е известна със своите разбирания за модата, но най-вече е популярна със своята лайфстайл империя. В импровизирано ново интервю тя разкри, че дори след осем десетилетия, възрастта не е фактор в избора ѝ на дрехи.

Тя каза: „Мисля, че хората стават все по-страхотни в по-старите си години.“ Марта продължи, като призна, че стилът ѝ не се е променил от тийнейджърските ѝ години. „Обличам се по един и същи начин от 17-годишна. Ако погледнете моите снимки в моя Instagram, изглеждам почти по същия начин“, допълни магнатката.

Преди няколко дни Стюарт мина по червения килим на галавечерта на Fashion Group International Night of Stars, където трябваше да връчи наградата за цялостно творчество на дизайнера Денис Басо.

На събитието Марта, която е бивш модел, със сигурност оправда репутацията си на безупречна по отношение на личния си стил. Тя се появи в официален сребрист костюм с пайети и елегантен дизайн с широки крачоли. Тоалетът  ѝ с флорален детайл, разбира се, беше дело на Денис Басо. Марта съчета визията си с прекрасни перлени обеци и много естествен грим.

Появата на Марта на червения килим идва, след като тя се утвърди като най-възрастния модел, красил някога корицата на изданието за бански костюми на Sports Illustrated по-рано тази година. Тогава тя призна, че е отслабнала с 22 килограма в името на тази фотосесия. „Подготовката за снимките на Sports Illustrated беше наистина страхотна, защото свалих 22 килограма, правейки пилатес – моят нов любим спорт, който правя три пъти седмично“, каза тя пред списание Town & County през юни.

А що се отнася до чувството ѝ за стил, тя отново каза, че възрастта не е фактор. „Моята модна гледна точка всъщност не се променя с възрастта, а се променя от други неща. Може например с  години да не нося никакви рокли и изведнъж да започна да нося само рокли, защото съм се вдъхновила от новата колекция на Max Mara например.“

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари