IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марта Стюарт се съблече заради кафе

12 септември 2022 11 00

81-годишната готвачка снима нова реклама

БГНЕС

БГНЕС

Марта Стюарт посреща есента по необичаен начин. Вместо да облече пухкав пуловер и да сложи любимото си пухено елече отгоре, тя свали всичко и остана по престилка. Повод за това стана нейното ново кафе с вкус на тиква.

81-годишната бизнес дама и готвачка не се притеснява от тялото си и именно това показва в ново видео, направено съвместно с марката Green Mountain Coffee. Там тя отпива от своята чаша с есенни мотиви, прикрита само с готварска престилка.

„О, здравейте. Просто се наслаждавам на естествения вкус на Pumpkin Spice“, каза тя пред камерата. И се шегува, че става дума за естествена красота, но не говори за нейната, а за тази на самия продукт с тиква, създаден по напълно натурален начин.

„Моето кафе е направено с естествени аромати, което означава, че са премахнали изкуствените и не са оставили нищо друго освен най-хубавото“, обяснява звездата пред своите над 1,7 милиона последователи.

Стюарт с похвали за своето перфектно тяло

Кой може да предположи, че тв звездата, която неведнъж ни изкушава с вкусни манджи, е на достолепна възраст. Макар и на 81, тя не спира да работи активно и пътува. Прекарва и голяма част от времето си в своето ранчо – действайки в огромната си градина или около любимите си животни, които имат нужда от ежедневна грижа.

„Марта, ставаш все по-добра и по-добра“, „Марта, имаш убийствени рамене“, коментират нейните фенове, отбелязвайки, че тя изглежда доста добре предвид годините ѝ.

Все пак, продължавайки линията на хумор на Марта, някои нейни последователи ѝ препоръчаха да внимава, ако пържи нещо без дрехи, защото рискува да изгори кожата си.

Звездата не се съблича пред камера за първи път. През август тя припомни, че е била чисто гола – на корицата на списание SPY.

Освен че спазва здравословен хранителен режим, Стюарт неведнъж е споделяла, че държи на грижата за кожата. И по този начин изглежда по-младолика. Пред New York Times тя посочва, че все пак с времето е започнала да ползва и някои разкрасителни процедури, като е привърженик на минимално инвазивните.

„Никога не съм правила пластични операции“, казва тя. И уточнява, че няма корекции по лицето, шията и гърба.

Придържайки се към естествената красота, звездата снима своите клипове без специални филтри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари