IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снуп Дог накарал Марта Стюарт да посади марихуана

25 юли 2022 10 50

Бизнес дамата с продукти от канабис за домашни любимци

БГНЕС

БГНЕС

Снуп Дог вдъхновил Марта Стюарт за плантация с марихуана. Рапърът, който е дългогодишен приятел с известната готвачка и бизнес дама, разкри как преди време я накарал да влезе в нестандартното бизнес начинание.

По думите на звездата, когато неговата приятелка го посетила в дома му, била впечатлена от неговите лични запаси от марихуана. Влизайки в неговото „скривалище“, тя направо ококорила очите си. Тогава той ѝ подметнал, че тя може да има много повече.

„Тя има огромни плантации, акри земя... Казах й: Мамче Марта, защо не си направиш твоя ферма?!“, разказва Снуп Дог пред E!News и уточнява, че Марта има доста обработваема земя в своето имение, която може да използва за плантация.

Днес Стюарт има малък принос в бизнеса с марихуана за медицински цели. Нейният колега обаче не разкрива дали двамата са пушили заедно.

Иначе, що се отнася до Снуп Дог, той не крие, че открил марихуаната още на 18-годишна възраст. А днес, когато вече е на 50, не може без нея, като по думите му, не я ползва, само когато спи.

Марта Стюарт и Снуп Дог започват да работят заедно още през 2008 г. Те първо правят общо кулинарно шоу по VH1, като през годините участват в какви ли не сходни проекти. След като направи свой подкаст, тв водещата покани именно него за свой първи гост.

Кулинарката продава продукти от канабис

През 2019 г. Стюарт започна да си партнира с компанията Canopy Growth Corp, която избра Снуп Дог за лице на една от своите марки. Неговата приятелка пък започна да предлага продукти с канабидиол, предназначени за домашни любимци.

В САЩ употребата на марихуана е напълно легална в някои щати.

Снуп Дог се оплака от инфлацията

Като човек, който има бизнес с марихуана, рапърът се оплака, че инфлацията го е накарала да плаща по-големи заплати.

„Инфлация. Заплатата се увеличи!“. С тези думи Снуп коментира пост в Twitter, според който той плаща по 40-50 000 долара на година на човек, който да му свива цигарите.

Преди това певецът сподели, че специално е наел мъж, който да му свива джойнтовете. Освен това пътува с него по участия и може да пуши трева колкото си иска.

Снуп Дог има компания и собствена марка за производство на продукти от канабис в Калифорния. Бизнесът му бива легализиран още през 2015 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари