IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След обвиненията в изневяра – Неймар стана баща за втори път

10 октомври 2023 11 00

Това е първото му дете от сегашната му приятелка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Неймар посрещна още един член в семейството си. 

31-годишният бразилски футболист и приятелката му Бруна Бианкарди станаха родители на първото си общо дете. Бебето е момиченце, а раждането бе разкрито в петък в социалните мрежи. Двамата споделиха серия от снимки с дъщеря си, чието име е Мави. На своеобразната фотосесия виждаме щастливите родители в болничната стая, прегръщайки и радвайки се на новото семейно попълнение. Мави е увита в бяло бебешко одеяло с бяла панделка на главата. 

„Нашата Мави дойде, за да запълни животите ни. Добре дошла, дъще! Ти вече си много обичана от нас... благодаря ти, че ни избра“, гласи съобщението под публикацията, написано на португалски. 

От снимките виждаме как Неймар и Бруна целуват бузите на дъщеричката си, след което е включена снимка на гордия баща, който държи в ръцете си заспалото бебе. Другите кадри включват минути след раждането, когато Мави е в ръцете на майка си, както и първото ѝ къпане от двамата ѝ родители. Усмивките на Неймар и Бруна изглеждат истински, но част от феновете не им повярваха много-много. Причината – слуховете за изневяра, появили се малко преди раждането. 

Преди три месеца Неймар направи публично извинение към приятелката си, след като отново бе обвинен в изневяра, докато тя е бременна. Тогава той заяви, че пише тези думи заради нея и семейството ѝ, за да се опита да обясни необяснимото. По думите му, така иска да ѝ докаже, че има нужда от нея и иска да я запази в живота си. 

Бившият футболист на ПСЖ заяви, че е видял колко много тези слухове са наранили Бруна и колко много тя е страдала по време на период, който всъщност трябва да ѝ носи само радост. Именно затова е решил да покаже публичната си подкрепа към нея, както тя го е правила за него. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ ?? (@neymarjr)

Обяснявайки, че е направил нещо лошо, Неймар обясни, че цялата тази ситуация е наранила най-специалния човек в живота му. Той допълни, че Бруна е жената, за която е мечтал да бъде до него и да бъде майка на децата му. „Бру, вече се извиних за моите грешки, за ненужното внимание, но се чувствам задължен да го направя и публично. Ако един личен проблем стане публичен, тогава извинението също трябва да бъде такова“, пише още Неймар. 

Модерният дом на Неймар

Неймар тръгна по стъпките на Джордж Клуни и Дейвид Бекъм

Бразилско родолюбие с Жизел и Неймар

Атлетът завърши с обещанието, че ще направи всичко възможно, за да затвърди връзката им и отношенията им да продължат. „Нашата цел ще победи, нашата любов към нашето бебе ще победи. Нашата любов един към друг ще ни направи по-силни“, категоричен бе той. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ ?? (@neymarjr)

Неймар и Бруна направиха дебюта си като двойка в началото на 2022 година, но се разделиха за кратко през същото лято. Връзката им бе възстановена няколко месеца по-късно, а през април тази година стана ясно, че двамата очакват и първото си дете. Футболистът вече е баща на 12-годишния Дави Лука, когото споделя с бившата си приятелка Каролина Дантас. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари