IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киану Рийвс забрави, че е звезда – поигра си с деветгодишно дете

11 октомври 2023 10 50

Актьорът намери време за малкия фен преди концерта на групата си Dogstar

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Свикнали сме да чуваме, че известните личности са надменни, опитват се всячески да избегнат папараците и феновете, като понякога дори са груби към почитателите си, които с часове са ги чакали пред хотел или червения килим, за да се снимат с тях или да получат автограф. Една звезда обаче винаги успява да ни върне вярата в доброто и да ни покаже, че в Холивуд всъщност не живеят чак толкова зли хора. 

Киану Рийвс, познат повече като „интернет гаджето“ на всички, отново прояви своята ангелска страна. Актьорът от дълго време се е превърнал в любимец на дамите в социалните мрежи със своите мили жестове към познати и непознати. Той неведнъж е бил улавян да се държи като напълно обикновен човек, а не като звезда с милиони долари в сметката. Виждали сме снимки, на които Рийвс се вози в метрото, яде сандвич на обществена пейка, да си говори с малък фен на летището и присъства на сватба на непознати. 

Сега актьорът отново умили феновете си, като намери време да си поиграе с деветгодишно дете преди концерт на групата си Dogstar

Всичко се случва в Хюстън преди шоуто през уикенда, когато Рийвс се среща с местна дама на име Анет Круз и нейните внуци – деветгодишният Илайджа и 11-годишният му брат Кейлъб. Круз веднага започнала разговор със звездата от „Матрицата“, казвайки че хобито ѝ е да се среща и да се снима с известни личности. По думите ѝ, в списъка ѝ вече са попаднали имена като Кевин Харт, Джеръми Ренър и Поуст Малоун. 

Когато научила, че Рийвс ще бъде в Хюстън за концерт с Dogstar, тя взела внуците си, като в крайна сметка Киану поиграл малко с Илайджа. Казва, че визията на звездата леко изненадала Кейлъб заради по-бялата коса и шапката. „Той излезе и аз не очаквах косата му да е сива. Знаех, че е дълга, но не очаквах да е побеляла“, казва Кейлъб. 

Илайджа помолил Рийвс за автограф, но получава нещо много повече – игра на топка с актьора. Момченцето разказва, че е започнал да си подхвърля топката заедно с холивудския красавец на тротоара между всички преминаващи. Актьорът и Илайджа са прекарали около половин минута, подхвърляйки топката до автобуса на групата. Това накара много от преминаващите да се сетят за ролята на Рийвс като куотърбек във филма The Replacements от 2000 година. 

„Бях малко нервен, защото подхвърлях топка с известна суперзвезда“, казва Илайджа и допълва, че това е най-добрият момент в живота му. 

Любимецът на всички Киану Рийвс разтопи сърцата след среща с 9-годишен фен

Киану Рийвс повдигна завесата над интимния си живот с Александра Грант

Киану Рийвс се появи на сватба на непознати

Анет допълва, че е била много изненадана, че Рийвс е намерил време да угоди на внуците ѝ. Актьорът дори похвалил уменията на Илайджа, казвайки че той има доста добро завъртане на топката. По-големият брат на Илайджа, Кейлъб, не играл заедно с Рийвс, но пък е успял да си направи селфи с него. 

Това е поредното вдъхновяващо действие от страна на Киану. По-рано през годината той изненада посетители в пъб в Хертфордшър, където позира за снимки с част от феновете. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари