IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киану Рийвс се появи на сватба на непознати

29 август 2022 16 30

Младоженците показаха снимки в социалните мрежи

БГНЕС

БГНЕС

Как бихте реагирали, ако Киану Рийвс се появи на вашата сватба, докато се снимате в ритуалната зала с роднините?! Чувството да имат специален гост изпитват мъж и жена от Нортхемптъншър, Англия, избрали да се врекат във вечна вярност преди дни. Докато празнували в ресторанта, били изненадани от холивудската звезда.

Всъщност постъпката на актьора не е от така наречените фотобомби, при които известна личност застава за снимка до непознати в последния момент. Оказва се, че 57-годишната звезда бил отседнал в същия хотел, в който трябвало да се проведе тържеството след подписването.

Киану Рийвс бил забелязан в бара на Fawsley Hall Hotel & Spa от младоженеца Джеймс, който не се поколебал и го поканил на сватбата си. Разбира се, не очаквал, че той ще бъде така добър да приеме.

„Той беше много приятелски настроен и каза, че ще дойде по-късно“, казва пред Newsweek булката Ники Роуднайт. Тя уточнява пред изданието, че мъжът ѝ видял актьора малко след започването на тяхното парти.

„Не знаехме дали ще го направи или не, но беше страхотно, че съпругът ми беше говорил с него!“, добавя тя.

Забавлявайки се с роднини и приятели, младоженците се изненадали, когато Рийвс се появил, за да ги уважи.

„Всичко беше много вълнуващо. Отидох да му кажа „здравей“ и да се представя, като му предложих питие, но той отказа и обясни, че току-що е имал дълъг полет, така че няма да остане дълго. Но беше толкова мил и приятелски настроен и ни поздрави за сватбата“, обяснява британката.

Според разказа на двойката, Киану не само разговарял свободно с всички гости на сватбата, но и позирал за снимка с тях. А на кадрите, разпространени в социалните мрежи, се вижда, че той е с обикновен черен костюм, с тениска с червен надпис под сакото.

„Майка ми, Джо, направи снимки и извика на всички да кажат „Скорост“(вместо „Зеле“), докато правеше снимката. Посмяхме се, тъй като това е един от по-старите му филми! Ние сме му големи фенове“, добавя булката.

Според Джеймс и Ники, двамата са имали перфектната сватба преди 57-годишният Рийвс да се появи. След това тя се е превърнала в още по-специална и спомен, който винаги ще си припомнят с усмивка.

Киану Рийвс неведнъж се държи приятелски с фенове

Звездата от „Джон Уик“ е известен в Холивуд не само с филмите си, но и с начина, по който се държи със своя екип и феновете.

„Вчера имах късмета да се срещна и да готвя за легенда, каквато е Киану Рийвс!! Мой личен герой! Всички го казват, но е истина, той е просто най-прекрасният човек на всички времена!!“, пише шеф-готвач, успял да се снима с него по време на приема на младоженците в английския ресторант.

Например през юли 2019 г. Рийвс излиза от колата си на улицата и оставя специална бележка върху табелата в двора на свой почитател.

Иначе, макар че не парадира с това, колеги на холивудската звезда разкриват колко земен човек е той и как често ги изненадва с най-различни подаръци – в знак на благодарност за съвместната им работа. Така например преди няколко месеца той купи лъскави часовници за основните си статисти, които жертват живота си, за да го заместват в доста трудни сцени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Мари Ивановая ( преди 1 година )
Кино е страхотен актьор и човек!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар