IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влюбен до ушите: Хари Стайлс виждал бъдещето си с Тейлър Ръсел

13 октомври 2023 14 40

Според последните информации певецът бил много сериозен към новата си любима

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Според най-новите информации, Хари Стайлс е влюбен до уши в Тейлър Ръсел и определено вижда бъдеще във връзката им. Източник, близък до британската попзвезда, е разкрил пред списание Us Weekly в четвъртък, че нещата между Стайлс и канадската актриса са „много сериозни“, въпреки че двамата са заедно от шест месеца.

“Хари е влюбен до уши в Тейлър и обожава да прекарва времето си с нея“, казва вътрешният човек пред изданието. „Въпреки натоварените си графици, двамата отделят максимално време един за друг“, добавя източникът.

Всъщност 29-годишният изпълнител на хита Watermelon Sugar наскоро придружи 29-годишната Ръсел на поредица от събития в Лондон, посветени на нейната изява в пиесата „The Effect“.

Приближеният до влюбената двойка казва още: „Хари определено вижда бъдеще с Тейлър.“ Двамата за първи път бяха видени заедно през юни, когато напускаха художествена галерия.

Следващия месец Стайлс и Ръсел дебютираха романса си, след като актрисата присъства на концерта на Хари от турнето му Love On Tour във Виена, Австрия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@smileyharryyy)

Същия ден двамата бяха заснети да се разхождат ръка за ръка из улиците на австрийската столица. По-малко от две седмици по-късно Ръсел присъства на последната спирка от турнето на попзвездата в Италия – където той каза на публиката, че „никога не е бил по-щастлив в живота си“ на фона на зараждащата се романтика.

Въпреки че нито Стайлс, нито Ръсел са коментирали публично връзката си, те изглежда живеят заедно в Лондон през последните няколко месеца.

Стайлс последно имаше 2-годишна връзка с 10-години по-възрастната от него актриса и режисьор Оливия Уайлд, с която се раздели през ноември 2022 г.  Той също така наскоро беше уловен във флиртове с модела Кандис Суейнпоъл и с Емили Ратайковски, като с втората беше забелязан да се целува през март в Токио. 

Междувременно се говореше, че Ръсел е имала кратка връзка с Тимъти Шаламе през 2022 г., след като двамата се снимаха заедно във филма Bones and All. 

Тейлър и Хари се запознаха миналата година на Филмовия фестивал във Венеция. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари