IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Между голия Лени Кравиц и феновете му седи само една... ръка

15 октомври 2023 12 00

Видео, което вдига градусите

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ако вие или някой от близките ви е фен на футбола, то определено знаете термина „Божията ръка“. Ако ли не, ще ви го обясним набързо. 

Терминът „Божията ръка“ е измислен през 1986 година по време на Световното първенство по футбол, когато се играе четвъртфиналната среща между отборите на Англия и Аржентина. Тогава легендата Диего Марадона използва ръката си, за да отбележи първия гол за своя отбор. Въпреки че по правилата това не е позволено, съдията няма пряка видимост към случващото се и зачита попадението. Така Аржентина побеждават с общ резултат 2-1, след като Марадона вкарва и победния гол, наречен „Голът на века“. Впоследствие гаучосите печелят световната купа. 

Днес обаче ще говорим за една друга ръка, която не помага, а по-скоро пречи. Ръката на Лени Кравиц, която държи феновете на безопасно разстояние от най-интимните му части. За едни е нормално, но за други това си е чиста доза наглост, която не може да се сравни с никоя друга. Кравиц получи няколко забавни коментара, които го караха да премахне ръката си, защото най-вероятно няма от какво да се срамува. 

59-годишният певец и китарист публикува кратък клип от предстоящото музикално видео към песента TK421, който предизвика истински фурор в социалните мрежи. Оставяйки много малко на въображението, видеото разкрива голия Лени Кравиц на фона на фънки песен в духа на най-големите му хитове, звучаща в луксозен, украсен с мрамор дом. 

В един шокиращ и едновременно интересен момент, Кравиц позира гол пред камерата, поставяйки ръката си върху интимната си зона, за да се прикрие. Феновете успяха да видят коремните мускули на певеца и татуираните бицепси. Той скръсти мускулестите си ръце и постави една от тях върху слабините си, като четирите от петте му пръста сочат надолу, за да скрият интимните му части. 

Не е ясно какво точно е значението на песента, но TK421 е знакът на имперски щурмовик в „Междузвездни войни“ от 1977 година. Забелязаният за кратко герой охранява Хилядолетния сокол на Хан Соло, след като беше изтеглен на борда на Звездата на смъртта, преди да убие войника и неговите другари. След това Люк Скайуокър носеше бронята на мъртвия щурмовик, когато той и Соло се опитаха да спасят принцеса Лея. 

Видеото включва още шокиращи сексуални сцени, една от които показва Кравиц, облегнат назад на златна седалка или скулптура, докато е разкрачил широко краката си, а между тях се подава нещо, което прилича на мъжки полов орган. Друг кадър включва напълно голия Лени, който крие интимните си части зад главата на скулптура на гола жена, чиято кожа е украсена с шарка на зебра, докато обемна огърлица е преметната през гърдите ѝ.

Лени Кравиц говори за връзката с бившата си съпруга и съпруга ѝ: „Ние сме едно семейство“

Мъжка красота: Тайните на Лени Кравиц против стареене

Лени Кравиц стана лице на Ив Сен Лоран

В една от редките облечени части от тийзъра Лени носи комплект кафяви кожени панталони с щампа на гущер. Секцията на чатала изглежда подсилена с метална верижка, което може да е препратка към скандален инцидент от 2015 година, когато Кравиц разцепи чифт кожени панталони по време на изпълнение на American Woman. 

Досега музикантът не е публикувал текст за предстоящия си сингъл и единствената дума, включена в тийзъра, беше заглавието, което той изпява многократно. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари