IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да не остане по-назад: Бащата на Майли Сайръс се ожени месец след майка ѝ

17 октомври 2023 15 00

Били Рей Сайръс си взе за жена млада австралийска певица, но Майли не присъства на сватбата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Били Рей Сайръс се ожени за австралийската певица Файърроуз, точно един месец, след като бившата му съпруга Тиш Сайръс се омъжи за австралийския актьор Доминик Пърсел (познат от сериала „Бягство от затвора“).

Певицата и текстописец Файърроуз и бащата на Майли Сайръс публикуваха снимки от сватбата си преди няколко дни.

След едногодишен годеж кънтри певецът все пак реши да сключи брак с блондинката, която е на годините на дъщеря му Майли. Младоженците са си казали „Да“ на 10 октомври, а няколко дни по-късно обявиха щастливата новина в съвместно изявление в Instagram.

„10/10/23 винаги ще бъде красивият, радостен ден, в който нашите две души се обединиха като едно в свещен брак“, са написали Били и булката му. „Това беше най-съвършеният, ефирен празник на любовта, който някога сме могли да си представим.“

Двойката продължи: „За нас двама ни да чуем проповедника да казва „Били Рей и Файърроуз Сайръс... сега ви обявявам за съпруг и съпруга“, беше най-свещеният момент, когато започна нашата нова вечност. Да живее любовта!“

Новината за сватбата на Били Рей беше придружена от три сватбени снимки. От кадрите става ясно, че певецът е носил смокинг на Versace, а булката му е заложила на класическа бяла рокля на Laura Rudovic с дантелени детайли. Акцент във визията на булката е нейният букет от есенни цветя.

От снимките става ясно, че двамата са се оженили на открито, заобиколени от природата. Факт е обаче че Майли не е присъствала на тази церемония, въпреки че беше шаферка на майка си в началото на септември.

Говори се, че попзвездата е влошила отношенията си с баща си след раздялата му с майка ѝ преди около две години.

Другият любопитен факт е, че Били Рей се е запознал с Файърроуз преди 12 години, когато тя е имала малка роля в сериала на Disney Channel „Хана Монтана“, който направи Майли звезда. През лятото на 2022 г. Файърроуз се премести да  живее във фермата на Били Рей във Франклин, Тенеси.

Били и Тиш Сайръс бяха женени от 1993 до 2022 г. като бившата двойка споделя пет деца: дъщерите Майли, Ноа и Бранди и синовете Трейс и Брайсън.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари