IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Откровенията на Бритни Спиърс – аборт от Джъстин Тимбърлейк, обръснатата глава и дайкиритата с майка си

18 октомври 2023 12 30

Автобиографията на изпълнителката излиза на пазара на 24 октомври

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако има човек, чийто живот предизвиква постоянен интерес и повод за конспиративни теории, то това е Бритни Спиърс. Изпълнителката премина през множество висоти и падения, докато растеше под светлината на прожекторите, изстрелвайки се до неземна слава през 90-те и началото на 2000-те години. Описвана като „новата Мадона“, на Спиърс се чертаеше бляскаво бъдеще, изпълнено с множество постижения, награди, музикални рекорди и милиони долари в сметката. 

Тези предположения се превърнаха в истина, но с огромна цена. Оказва се, че Спиърс е изпитвала огромна болка и психически тормоз през годините, когато целият свят се е радвал на нейната музика. Поставена под настойничеството на баща ѝ през 2008 година под претекст, че това е правилното решение за нейната безопасност. Причината е множеството налудничави действия от страна на Бритни, включително обръсването на цялата ѝ коса, както и потрошаването на автомобил с бейзболна бухалка пред очите и камерите на фотографи. 

Въпреки че съдията взима решение да остави грижите за Бритни в ръцете на баща ѝ, надявайки се това да помогне на певицата, преди няколко години стана ясно, че Джейми Спиърс се е възползвал от славата на дъщеря си, забранявайки ѝ да разполага със собствените си финанси, както и да взима еднолични решения за приходите и децата си. Затова Бритни реши да подаде молба за прекратяване на настойничеството през 2022 година, успявайки да се освободи и да започне живота си начисто. 

След като победи в съда, всеки си мислеше, че попзвездата най-накрая ще отвори нова страница и ще постигне всичко онова, за което е мечтала, но е била спирана. Тя се омъжи за дългогодишния си партньор Сам Асгари, с когото дори обмисляха създаването на деца. Започна да пише своята автобиография, в която да разкаже за историята си от първо лице, без филтри, цензура и притеснение. Само едно от тези две неща обаче оцеляха на теста на времето. 

Книгата на Бритни се очаква да излезе на 24 октомври, докато бракът ѝ с Асгари се сгромоляса само година след сватбата. Бившият фитнес инструктор твърди, че певицата има сериозни психични проблеми и дори го е нападала няколко пъти физически, включително с нож. Досега обаче няма потвърждение на тези твърдения, нито официални обвинения към Бритни от страна на полицията. 

От своя страна, изпълнителката се подготвя за пускането на книгата си The Woman in Me, която ще представи по-близък поглед към живота, кариерата и проблемите ѝ. В нея Бритни разказва за всичко, което феновете не знаят, включително за връзката ѝ с Джъстин Тимбърлейк, отношенията с майка ѝ и баща ѝ, както и защо е обръснала главата си през 2007 година. 

За връзката с Джъстин Тимбърлейк и аборта на бебето им

В една от най-интересните глави на книгата, включваща отношенията между Бритни и Джъстин Тимбърлейк, изпълнителката разкрива тайна, дълбоко пазена в продължение на 20 години. Според Спиърс, по време на връзката си с изпълнителя, тя е забременяла от него, но е направила аборт. 

„За мен беше изненада, но не беше трагедия. Обичах Джъстин страшно много. Винаги съм си мечтала, че някой ден ще имаме семейство. Просто нещата се случиха много по-рано, отколкото очаквах. Но Джъстин определено не беше щастлив за бременността. Каза ми, че не сме готови да включим бебе в животите ни, че сме още много млади“, пише Спиърс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET Canada (@etcanada)

Изпълнителката допълва, че ако изборът е бил само неин, никога не би премахнала бебето. Джъстин, от друга страна, е бил категоричен, че не искал да става баща все още. „До ден днешен, това е едно от най-болезнените неща, които е трябвало да изпитам в живота си“, пише Бритни относно аборта. 

След като Спиърс и Тимбърлейк се разделят през 2002 година, тя все пак става майка, раждайки синовете си Шон Престън и Джейдън Джеймс от бившия си съпруг Кевин Федърлайн. От своя страна, Джъстин също има двама сина – Сайлъс и Финиъс, които споделя със съпругата си Джесика Бийл.

За обръснатата глава

През 2007 година, пет години след раздялата с Джъстин Тимбърлейк, Бритни Спиърс преминава през един от най-тежките си психопатични епизоди. Тогава тя обръсна цялата си глава, след като се развежда с Кевин Федърлайн същата година. Освен това, папараците я преследват на всяка крачка, дори когато е с децата си и ги моли да не я снимат. Таблоидите по това време вече започват да съчиняват истории за психичното здраве на певицата, а обръсването на главата само засилва слуховете, че нещо с емоциите ѝ не е наред. 

Но какво всъщност си е мислила самата Бритни по това време?

„Бях наблюдавана толкова много, докато растях. Бях оглеждана от горе до долу, хората ми казваха какво мислят за тялото ми, откакто бях тийнейджър. Обръснатата глава и яростта ми бяха моите начини да отвърна на удара“, пише Спиърс в книгата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The US Sun (@thesunus)

След като съдията я поставя под настойничеството на баща ѝ през 2008 година, а адвокатите и семейството ѝ получават права над финансовите и личните ѝ действия, на певицата ѝ е било забранено да запази визията си

„По време на настойничеството ми беше дадено да разбера, че тези дни са приключили. Трябваше отново да пусна косата си и да вляза във форма. Трябваше да си лягам рано и да взимам всякакви лекарства, които ми даваха“, спомня си звездата.

Макар Бритни да записва и пуска четири успешни албума и да получава свое шоу в Лас Вегас по време на 14-годишното настойничество, тя признава, че не е била щастлива. „Правех малки креативни неща тук-там, но не влагах сърцето си в тях. Що се отнася до страстта ми към музиката и танците, всичко ми изглеждаше като една шега. През всичките тези 13 години аз се чувствах като сянка на себе си“, се казва в книгата. 

Певицата пише, че подобно нещо не се е случвало с нито един друг изпълнител, независимо какви са били действията му. „Никой не се опита да им отнема контрола върху собственото му тяло или финанси. Не заслужавах това, което моето семейство ми причини“

За обидите от баща ѝ

Освен че е била постоянно лекувана с незнайни за нея лекарства, не е имала достъп до финансите си, не е имала право да избира визията и да решава дали иска да има още деца, Бритни е била подлагана и на системни обиди от баща ѝ по време на 13-годишното настойничество. Той често я е критикувал заради тялото и теглото ѝ. 

„Мислех си, че критиките относно тялото ми в пресата бяха гадни, но ме болеше много повече, когато ги чувах от собствения си баща. Постоянно ми повтаряше, че изглеждам дебела и трябва да направя нещо по въпроса“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Изпълнителката пише, че бързо е загубила креативната си искра, която е имала за танци и музика, обвинявайки Джейми Спиърс. „Да се чувстваш, че не си достатъчен, е ужасно за едно дете. Баща ми закодира това съобщение в мен, още когато бях малко момиче, и дори след множеството ми успехи, той продължаваше да ме принизява“, казва Спиърс.

Бритни пише още, че животът под настойничество я е превърнал в робот и е имала чувството, че вече не притежава женствеността си. 

„Ако ми бяха позволили да живея живота си, знам, че щях да следвам сърцето си и да изляза от тази ситуация по правилния начин и да оправя нещата“, категорична е тя. 

Братът на Бритни Спиърс – Брайън – е единственият от семейството, който ѝ се притече на помощ

Подробности за развода на Бритни Спиърс – Сам Асгари подава молбата и иска издръжка

След 14 месеца токсичен брак – Сам Асгари и Бритни Спиърс се развеждат

За алкохолните следобеди с майка ѝ

Освен за баща си, Бритни пише и за майка си, Лин Спиърс, с която се опитва да подобри отношенията си. Тя споделя, че не е имала добър модел за подражание, като двете са пиели дайкири, когато певицата е била едва в осми клас

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

„Харесваше ми, че мога да пия с майка ми понякога. Начинът, по който пиехме с нея, нямаше нищо общо с този на баща ми. Когато той пиеше, ставаше по-депресиран и се затваряше в себе си. Ние ставахме по-щастливи, по-живи и готови за приключения“, пише певицата. 

Въпреки че през годините Бритни не се разбираше с майка си, двете в момента работят по заздравяване на отношенията. През май месец певицата сподели в социалните мрежи, че Лин я е посетила в дома ѝ, за да се извини и да започне нова глава от живота им. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари