IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс за филърите в лицето: Пълна загуба на време

19 октомври 2023 14 30

Актрисата е категорична, че не би направила подобна грешка отново

Снимки: Getty Images/БГНЕС

Снимки: Getty Images/БГНЕС

Кортни Кокс разкри причината, поради която съжалява за слагането на филъри в устните си на млади години. 

59-годишната звезда от „Приятели“ призна, че си е правила множество козметични процедури заради натиска и изискванията на филмовата индустрия да изглежда млада. Казва, че не е осъзнавала степента на промяната във външния си вид, защото е извършвала само по една процедура наведнъж, което довело до „ефекта на доминото“ от промени. 

През 2017 година Кокс премахва всичките си филъри и тогава решава да не се подлага повече на козметични процедури, а да остарява грациозно и да промотира естествената красота сред младите момичета. Така тя иска да покаже на новото поколение, че човек не трябва да се огъва под натиска на обществените норми, а да живее живота по свой правила и да прави само това, което му харесва. 

В ново интервю пред списание Woman, актрисата казва: „Най-голямата ми грешка по отношение на красотата са филърите. Имаше толкова голям натиск да остана младолика, докато бях в индустрията, че се получи ефекта на доминото и постоянно си правех още и още процедури“. Казва, че останалата част от света е виждала промяна в лицето ѝ, но самата тя не я забелязвала и затова не е спряла навреме. 

„Това беше ужасна загуба на време и ми се иска да не се бях огънала под натиска на обществото“, казва още Кокс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @homecourt

Миналата година актрисата призна, че се е опитала да се бори с остаряването, като се подлага на различни инжекционни процедури и други лечения, но с времето осъзнала, че е преминала границата и сега просто иска да остарява грациозно. По това време каза пред Sunday Times, че идва момент в живота ти, когато разбираш, че остаряваш, стряскаш се и се опитваш да изглеждаш по-млад. 

Кортни Кокс, Лора Дърн и децата им с еднакви татуировки

Кой лъже в историята: Кортни Кокс, принц Хари и едни вълшебни гъби

Семейна вечер – Кортни Кокс и дъщеря ѝ Коко на червения килим

„Не осъзнавах, че изглеждам странно с тези инжекции и нещата, които правех с лицето си. Ако знаех как хората ме виждат отстрани, щях да спра веднага“, категорична е звездата. 

Въпреки че Кокс се е отказала от козметични процедури, тя все още остава голям фен на различни продукти, защото все още се опитва да изглежда добре. Казва, че в момента най-големият натиск относно външния ѝ вид идва от самата нея. „Аз обожавам продуктите. Ще изпробвам всичко, което има на пазара“, допълва актрисата.

Бившата звезда от „Приятели“ също така обяснява, че все още не може да повярва, че на следващия ѝ рожден ден ще има 60 свещички на тортата. „О, Боже, дори ми е трудно да го слушам, камо ли да го кажа. Не мога да повярвам. Няма нищо лошо в това да бъдеш на 60. Просто не мога да повярвам. Времето минава толкова бързо“, казва тя. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари