IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледа през октомври – Марая Кери в празнична реклама с 12-годишните си близнаци

19 октомври 2023 10 50

Изпълнителката е заобиколена от усмихнатите Марокан и Монро

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кралицата на Коледа отново е тук, въпреки че все още е октомври!

Марая Кери участва в първата за тази година коледна кампания заедно с 12-годишните си близнаци Марокан и Монро. Празничната реклама е част от портфолиото на The Children's Place, с които изпълнителката казва, че си е паснала перфектно и дори за миг не се замислила дали да подкрепи тяхната инициатива. Признава, че винаги е била фен на компанията и се радва, че точно за Коледа ще може да бъде част от екипа им.

„Също така, аз съм човек, който просто обожава празниците. Това сигурно е очевидно, де, но аз наистина обичам празниците, особено Коледа“, казва още Кери пред списание People. Разкрива, че с децата ѝ имат еднакви коледни пижами, които носят през декември и заедно се наслаждават на най-прекрасното време от годината. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

В коледната кампания на The Children's Place, озаглавена An Iconic Holiday, участват и 12-годишните близнаци Монро и Марокан, които Марая споделя с бившия си съпруг Ник Кенън. Тримата не носят еднакви коледни пижами, но все пак са в цветовете на празника. Монро е облякла карирана червена рокличка, докато брат ѝ е с риза в същия десен, комбинирана с черни дънки. От своя страна, Кери носи красива червена рокля без презрамки

Това е третата част от коледната кампания, а в предишните две участваха звезди като Ланс Бас, Джои Фонтейн, Ваня Морис и техните семейства, последвани от Снуп Дог, съпругата му Шанте Броадус, децата и внуците им

Марая Кери казва, че работата с близнаците ѝ, които нарича „бебетата“, е била много забавна. „Определено си прекарахме чудесно на снимачната площадка. Да използвам любовта си към тях в работата си, определено е възнаградено“, споделя още певицата.

Дъщерята на Марая Кери е наследила таланта ѝ: Вече пее с майка си

Бански за плажа? Не, Марая Кери носи бална рокля

С рокля в басейна? Марая Кери го може

Наред с подходящите комплекти празнични пижами, сътрудничеството на Кери с The Children's Place включва и още един открояващ се артикул – червена рокля с А-силует с развяващ се зелен кариран пояс, известна просто като „Роклята“. Когато била помолена да влезе в ролята на стилист за създаването на дрехата, Кери казва пред списание People, че в началото изпитала леко безпокойство и притеснение. 

„Първо не знаех какво имат предвид под създаване на цяла рокля. След което реших да направя нещо наистина празнично и класическо, като бях доста развълнувана от тази част от сътрудничеството. Това беше нещо наистина забавно“, казва певицата.

Относно дизайна на роклята, Кери казва, че е искала да направи нещо, което да ѝ напомня за времето, когато започнала да се занимава с музика. Червеният цвят, разбира се, е избран заради Коледа, а по-големият обем е предпочетен, за да създава по-празнично настроение. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари