IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С рокля в басейна? Марая Кери го може

1 май 2022 12 00

Изпълнителката изненада феновете си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Какво носите, когато се наслаждавате на хубавото време край басейна? Бански от две части, цял бански или парео? Обмисляли ли сте варианта да влезете във водата с вечерна рокля? Най-вероятно по време на някое парти тази мисъл е преминавала през главата ви, но малко хора са се осмелявали да прибегнат към действия.

Марая Кери е от това малцинство. Наскоро 53-годишната изпълнителка изненада феновете си с живо включване в социалните мрежи, за да отпразнува с тях два важни повода. Тя отбеляза 17 години от издаването на албума си The Emancipation of Mimi, както и скорошния успех на парчето Big Energy Remix, в което участва заедно с Latto и DJ Khaled.

И ако си мислите, че Кери отбеляза успехите си съвсем обикновено, жестоко се лъжете. Тя се беше потопила в басейна си, носейки вечерна червена рокля. Блестящият тоалет имаше нотки на розово злато и наситено бордо, в зависимост от ъгъла, от който се гледа. Това върна феновете във времето, когато имаше огромен спор за това дали една рокля е бяла и златна или черна и синя. Кери допълни визията си с висящи златни обеци и купчина инкрустирани с диаманти гривни на всяка ръка.

„Празнувам The Emancipation of Mimi и Big Energy Remix“, написа изпълнителката под 21-минутното видео в социалните мрежи. Тя допълни, че първоначално е обмисляла варианта да се потопи в гореща вана, но след това се е отказала, защото топлата вода е щяла да развали косата ѝ. По време на живото включване феновете бяха изненадани и от появата на 10-годишната дъщеря на Марая – Монро, както и от нейния приятел Брайън Танака.

The Emancipation of Mimi излиза на пазара през 2005 година и се продава в 10 милиона копия по целия свят. Що се отнася до Big Energy Remix, той успя да се изкачи на върха в класацията на Billboard за дигитални продажби.

Марая Кери не за първи път тества водата, носейки вечерни рокли. Миналият декември безспорната кралица на Коледа сподели своя снимка в социалните мрежи, на която седи на ръба на хидромасажна вана в Аспен, облечена в рокля на Louis Vuitton с пайети и слънчеви очила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари