IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шер е категорична: Напускам Америка, ако Доналд Тръмп стане отново президент

25 октомври 2023 09 00

Изпълнителката призна, че е получила язва при първия мандат на бизнесмена

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Психичното и физическото състояние на Шер може би няма да издържат още един мандат на Доналд Тръмп като президент на Америка. 

В интервю за Guardian, публикувано преди няколко дни, изпълнителката бе категорична, че би се чувствала ужасно, ако бизнесменът и шоумен отново бъде избран за главнокомандващ на страната й. Тръмп ще се опита да влезе отново в Белия дом, въпреки водените в момента съдебни дела срещу него за манипулиране на изборите, разпространяване на фалшиви новини и обвинения в изнасилване. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

„Последния път за малко да получа язва. Ако отново бъде избран, кой знае какво ще ми се случи? Този път наистина ще напусна страната“, казва Шер. 

Изпълнителката е не толкова притеснена за собственото си бъдеще, колкото за съдбата на хилядите представители на ЛГТБ общността и по-конкретно на трансхората. По думите ѝ, ако Тръмп бъде избран, е много възможно да се приемат закони, които да са в ущърб на американците и емигрантите с различна сексуална ориентация. Шер говори от името на майка, чието дете е транссексуално и се притеснява за неговото бъдеще. 

Звездата е дългогодишен критик на 45-ия президент на САЩ, наричайки го „мръсен предател“ в социалните мрежи през 2016 година. Две години по-късно, в интервю за Washington Post, тя каза, че той е нанесъл множество вреди на Америка. Тогава заяви, че дори хлебарките няма да могат да издържат на нещата, които Тръмп смята да направи със страната. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

„Колкото повече се смесваме с другите народи, толкова по-толерантни ставаме. В края на краищата, всичко ще се нареди перфектно. Но не знам дали ще го видя в своя живот, защото Тръмп нанесе толкова много щети и не съм сигурна дали хората осъзнават колко сериозно е положението“, каза тогава изпълнителката. 

Поп легендата, чийто баща е арменец, също така дискутира напрежението между арменци и азербайджанци – тема, по която се изказва широко и в социалните мрежи. Казва, че е започнала да чувства голяма близост с родствените си връзки, след като е посетила Ереван преди години. „Когато пристигнах там, разбрах, че всеки изглежда като мен! Как не съм имала силни чувства към това място досега?“, казва Шер пред The Guardian. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Извън политиката, Шер пусна на пазара първия си коледен албум, „Коледа“, на 20 октомври. В него се съдържат 13 песни, включително и колаборации със Стиви Уондър и Синди Лаупер, кавъри на класики като Run Rudolph Run, както и оригинални песни като DJ Play a Christmas Song. 

„Исках да направя коледен албум, но не знаех как да го направя. Никога не съм успявала да намеря правилната формула. Но тази година просто попитах звукозаписната компания дали ще ми позволят да го направя и да им дам просто готовия продукт. Те се съгласиха, така че започнах да записвам песни“, разказва Шер пред People. 

Шокиращо – Шер наела мъже да отвлекат сина ѝ

Любовта е жива – Шер и 40 години по-младият Александър се събраха

Шер е категорична – няма да си реже косата и да спре да носи дънки

Допълва, че е записвала песните една по една, като постепенно е разбрала, че съставя забавен коледен албум, в който има само няколко тъжни парчета. „Бях много щастлива, че е различен. Бях много горда със себе си“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

В интервю за Los Angeles Times Шер сподели, че вече няма проблеми с Мадона, за каквито се говореше от десетилетия насам. Тя е категорична, че двете са заровили томахавката и отношенията им са добри. 

По време на един от концертите си от турнето Celebration Мадона пусна клип от интервю на Шер през 1991 година. „Има нещо в нея, което не ми харесва. Тя е зла. Това не ми харесва“, казва актрисата и певица за колежката си. Изпълнителката на Vogue обаче не изглеждаше притеснена от коментарите, а просто продължи с шоуто си. 

Пред Los Angeles Times Шер споделя, че е казвала много по-лоши неща от това. След като беше помолена да разкрие малко повече за свадата си с Мадона, тя разкри, че няма такава и че всъщност харесва колежката си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SiriusXM (@siriusxm)

Все пак Шер призна, че Кралицата на попа може да бъде зла, но е категорична, че двете са оставили недоразуменията помежду си в миналото. „Заровихме тази томахавка преди години, защото съм я наричала с много по-гадни епитети, но тя ми е простила“, казва звездата. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари