IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шер е категорична – няма да си реже косата и да спре да носи дънки

13 септември 2023 09 00

На 77 певицата все още е в крак с модата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

77-годишната Шер разкри в „Добро утро, Великобритания“ преди няколко дни, че няма да подстриже косата си или да спре да носи дънки с напредването на възрастта, защото е в крак с тенденциите.

„Просто не мога да повярвам, че в някакъв момент ще стана на 80 години, по-рано, отколкото ми се иска“, обяви модната икона.

„И все още ще нося дънките си. И все още ще нося дълга косата си. И все още ще правя същите неща, които винаги съм правила“, заяви Шер пред водещите на „ГМБ“.

Изпълнителката на If I Could Turn Back Time смята, че „невероятните“ ѝ гени са допринесли за младостта ѝ – майка ѝ Джорджия Холт доживяла 96 години, преди да почине през декември.

„Не знам дали това, че не се чувстваш стар, те прави по-млад. Не съм сигурна. Аз съм в крак с тенденциите“, изтъкна Шер, която обича секси бодита и дръзки изцяло черни ансамбли.

„Имам много млади приятели. Имам и стари приятели. Честно казано, не се опитвам да се чувствам млада. Не се опитвам да бъда млада. Аз съм това, което съм, каквото и да означава това. Просто се справям“, продължава певицата на Believe.

Шер не само се държи и изглежда млада – музикалната легенда се среща и с по-млади господа. Попзвездата се раздели с по-младото си гадже, 37-годишния Александър „АЕ“ Едуардс, през май след бурен романс.

Невероятната двойка дори предизвика слухове за годеж през декември 2022 г., когато Шер се появи със съмнителен пръстен.

По време на вечерните им срещи те често носеха координирани тоалети, показвайки, че певицата определено може да върне времето назад.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари