IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиса Кудроу коментира възможната причина за смъртта на Матю Пери

31 октомври 2023 08 40

Приятели на актьора предполагат, че е могло да бъде спасен

Снимка: БГНЕС

Този уикенд звездата от сериала „Приятели“ Матю Пери почина във ваната си в дома си в Лос Анджелис. Неговата колежка от телевизионната поредица Лиса Кудроу назова възможната причина за трагедията.

Според Кудроу, причината за смъртта на обичания актьор са лекарствата, които е приемал. „Никой не иска да повярва, че това са били лекарства – предписани или не – но разбира се, тази мисъл е в главата ѝ. Лиса смята, че Матю трябва да е взел нещо, което не трябва да се комбинира с топла вода“, каза източник, близък до Кудроу.

Звездата от „Приятели“ каза, че всички ще присъстват на погребението на Матю. „Никой от тяхната банда не може да повярва, че е истина смъртта на Пери, който беше само на 54 години.

Не изглежда реално или честно нито за нея, нито за някого от тях. Защото Матю най-накрая се е примирил със себе си и е преживял най-добрата година в живота си, откакто книгата му излезе преди почти точно една година. Наслаждаваше се на живота.

Той беше по-близо от всякога до родителите си и активно преследваше своята трезвеност. Лиса е озадачена какво е причинило смъртта му“, добави вътрешният човек.

Други негови близки са сигурни, че той е можел да остане жив. Според тях, актьорът е можел да оцелее.

Приятел на Пери разкри подробности от последните му часове от живота, като посочи, че той е можел да остане жив, ако е потърсил помощ навреме.

Водещият Били Буш публикува в социалните медии, че Матю е играл броени часове преди смъртта си. В дълъг пост Били сподели какво му е казал партньорът на актьора.

„Говорих с жената, с която играеше тази сутрин и всяка сутрин. Тя беше шокирана, обожаваше Мат... каза, че той е играл само половината време, прекъснал играта и като се оплакал, че не се чувства добре, затова и се прибра. Тогава той наистина изглеждаше по-зле от обикновено“, каза източникът.

Били спомена, че актьорът е спортувал „всеки ден, понякога два пъти, това правело дните му по-добри“.

Холивудските звезди изказаха обичта си към техния колега. Гуинет Полтроу също сподели трогателна почит към актьора. 51-годишната актриса качи публикация в блога си.

В текста Полтроу си спомни за „магическото“ си лято с Матю преди излизането на „Приятели“, когато и двамата играят в театъра в Масачузетс и са имали кратка романтична афера:

„Срещнах Матю Пери през 1993 г. на театралния фестивал Уилямстаун в Масачузетс. И двамата прекарахме по-голямата част от лятото там, участвайки в пиеси. Той беше толкова забавен, толкова сладък. Отидохме да плуваме, пихме бира в местния колежански бар и се полюбувахме един на другв поле с висока трева. Беше вълшебно лято.“

Въпреки че Полтроу написа, че в крайна сметка са се разделили, тя „винаги се радваше да го види“ и каза, че скърби за загубата на приятеля си: „Днес съм много тъжна, както и много от нас. Надявам се, че Матю най-накрая е намерил спокойствие.“

За да научавате още новини от света на звездите, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари