IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Напук на множествената склероза, Селма Блеър мечтае да срещне любовта

2 ноември 2023 14 30

Актрисата казва в ново интервю, че за първи път има „надежда“ за романтика

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селма Блеър казва, че за първи път има „надежда“ за романтика в живота в новото си интервю за броя на списание Glamour, посветен на жените на годината за 2023 г. Звездата от филма „Секс игри“ позира заедно със своя бастун за нова, закачлива фотосесия за изданието, а в разказа си споделя, че за първи път се  чувства готова за любов, след като се разболя от множествена склероза през 2018 г.

51-годишната Селма разкрива своята мечта да срещне любовта отново, въпреки здравословните си проблеми, с думите: „Това, което влюбването прави за духа ти е нещо невероятно! Любовта оцветява всичко. Все още вярвам, че ако съм вярна на себе си, този човек ще дойде в живота ми един ден“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Актрисата продължава да разкрива защо едва сега е отворена за нова връзка, пет години след тежката си диагноза за МС. „Мисля, че заслужавам любов и смятам, че в момента мога да бъда най-добрата версия на себе си“, казва тя. „За първи път имам надежда. И никога не бих могла да кажа това в живота си преди“.

Селма все пак признава, че потенциалните ѝ ухажори често остават объркани като им сподели за своето увреждане. „Тази дума много ги обърква. Като че ли нямам вагина“, шегува се тя.

Любовните въпроси невинаги са били лесни за актрисата, която сподели, че не е излизала на среща, откакто са ѝ поставили диагнозата. „Имах лоши връзки преди“, споделя тя с изданието. „Не осъзнавах колко емоционално злоупотребяващи и контролиращи бяха мъжете и как се възползваха от мен в наистина уязвим за мен момент.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Селма добавя, че по онова време е вярвала, че „заслужава“ да бъде малтретирана. „Бях убедена, че това заслужавам. Когато сте в трудна ситуация, можете да срещнете някои опортюнистични хора. Наистина е опасно“.

Съвсем наскоро Блеър срещнала човек на рожден ден на общ приятел, който ѝ вдъхнал желание и кураж да потърси любовта отново. „Нещо в този мъж ме вдъхнови да видя себе си по различен начин, може би покрай начина, по който той гледаше на света“, казва Селма. „Само от тази кратка среща си помислих, че притежавам нещо, което не знаех, че имам.“

В миналото брюнетката беше омъжена за Ахмет Запа (от 2004 до 2006 г.) и се срещаше с Джейсън Блейк (от 2010 до 2012 г.), който е и баща на 12-годишния ѝ син Артър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

На друго място в откровеното интервю актрисата от „Професия блондинка“ обсъжда актьорската си кариера след диагнозата си множествена склероза. „Все още чувствам, че никога не съм успявала да се справя с актьорството, защото след „Хелбой“ бях толкова болна, че наистина се отдръпнах от професията“, казва тя за филма от 2008 г. „И тъй като никога не съм била голяма звезда, никой не дойде да ме потърси.“ Въпреки това Селма знае, че може да продължи да се снима, ако иска.

„На практика се чудя дали да не го направя. Мисля, че ключът към всичко е да се чувстваме комфортно със себе си. Тогава дори нещо да се обърка в живота  ви,  ще знаете как да се вдигнете отново“, казва тя, добавяйки: „И трябва да имате „шибана“ решителност“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари