IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сила на духа: Сандра Бълок се усмихва отново три месеца след смъртта на половинката си

3 ноември 2023 08 30

Звездата загуби дългогодишния си приятел Брайън Рандал

Снимка: Getty Images

Снимка: Istock

Сандра Бълок изглежда отново щастлива, почти три месеца след смъртта на своя дългогодишен партньор Брайън Рандал. Актрисата беше уловена от папараците да се усмихва широко на излизане от козметичен център в Лос Анджелис в сряда.

59-годишната носителка на „Оскар“ изглеждаше елегантна в дълго черно палто от изкуствена кожа, клин, маратонки и чифт големи слънчеви очила. Актрисата носеше и няколко плика с покупки.

Сандра, която има две осиновени деца, изглеждаше сияеща, въпреки опустошителната загуба на любимия ѝ, който ѝ помагаше в отглеждането на 11-годишния Луис и 9-годишната Лайла.

Рандал почина на 57 години след тайна, 3-годишна борба с болестта ALS (амиотрофична латерална склероза), известна още като болестта на Лу Гериг.

Пътищата на холивудската звезда и Брайън – бивш модел, превърнал се във фотограф, се пресякоха през 2015 г., след като той снима рождения ден на сина ѝ Луис. Тяхната съдбовна среща дойде точно 5 години след трудния ѝ развод с кръшкача Джеси Джеймс.

През август Сандра и семейството на Рандал споделиха изявление чрез списание People, в което обявиха „с голяма тъга“, че той е „починал мирно след тригодишна битка с ALS“.

„Ние сме безкрайно благодарни на неуморните лекари, които се ориентираха в картината на това заболяване с нас, и на удивителните медицински сестри, които станаха наши съквартиранти, често жертвайки собствените си семейства, за да бъдат с нашите“, се казваше още в изявлението на семейството.

Според информациите, в последната година от живота си Рандал е живеел в дома на звездата, която е полагала огромни грижи за него, уважавайки избора му да пази болестта му в тайна. Малко преди смъртта му през лятото, тя сподели в интервю, че той е бил най-значимият и свестен мъж в живота ѝ досега.

В миналото Бълок е имала връзки с редица известни мъже като Райън Гослинг,  Крис Евънс, Матю Макконъхи и Тейт Донован.  

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари