IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цунами от нещастия: Майкъл Джей Фокс сподели за редица инциденти, които са му се случили наскоро

7 ноември 2023 08 30

В резултат на болестта на Паркинсон, с която живее повече от 30 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майкъл Джей Фокс разказа, че е станал жертва на „цунами от нещастия“ в резултат на болестта на Паркинсон. Актьорът беше диагностициран с дегенеративно мозъчно разстройство през далечната 1991 г. – заболяването причинява скованост, нестабилност и треперене, докато прогресира.

В резултат на това, че губи контрол над двигателните си функции, Фокс претърпява редица инциденти и падания, което води до поредица от медицински проблеми.

Това включва счупване на горната част на ръката при един инцидент, ръката и рамото му при друг, както и счупване на орбиталната му кост и бузата и счупване на ръката му.

В ново интервю за списание Town and Country той описа как почти е загубил ръката си, казвайки: „Ръката ми се възпали и след това почти я загубих. Беше истинско цунами от нещастия“.

Въпреки поредицата от неуспехи, Фокс все пак смята, че е щастливец и няма планове да забавя темпото в скоро време. „Знам, че един ден ще ми свърши горивото“, казва той. „Аз съм на 62 години. Разбира се, ако утре се спомина, ще е преждевременно, но няма да е нещо нечувано. Ето защо не се страхувам от смъртта.“

През последните седмици Фокс беше забелязан да излиза в инвалидна количка и дори претърпя страшно падане на сцената по време на събиране с колегите си от хитовите филми „Завръщане в бъдещето“.

В изданието той казва още: „Болестта на Паркинсон е подарък. Това е дарбата, която промени живота ми по толкова много положителни начини“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари