IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън е напълно съкрушена след смъртта на Матю Пери

8 ноември 2023 08 30

Това е втората голяма загуба за актрисата през тази година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приятелите на Дженифър Анистън се тревожат за нея след смъртта на Матю Пери, твърдят източници пред сайта Page Six. Звездата от „Приятели“ е приела изключително зле смъртта на своя колега, който миналата седмица беше открит мъртъв в джакузито си, отивайки си на скромната възраст от 54 години.

Тя и останалите четирима оцелели членове на актьорския състав на хитовия ситком го оплакаха на погребението му в петък, но явно Анистън е тази, която най-тежко приема кончината на Матю.

„От останалите петима Джен е тази, която най-силно се бори с тъгата“, казва източникът. „Това е втора масивна загуба в нейния живот за по-малко от година. Неотдавна почина баща ѝ Джон, като тя още не го е прежалила. Тя още не се беше възстановила от тази загуба, а сега смъртта на Матю още повече я събори.“

Бащата на Анистън, Джон Анистън, който участваше в сапунения сериал „Дните на нашия живот“, почина на 89 години през ноември 2022 г. и тогава актрисата го нарече „един от най-красивите хора, които някога съм познавала“.

Дженифър се снимаше с Матю Пери и другите четирима колеги от ситкома на NBC „Приятели“ (Лиза Кудроу, Кортни Кокс, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър) в продължение на 10 години от 1994 до 2004 г., като шестимата се бяха превърнали в нещо като семейство един за друг.

„Тя се опитва да се възстанови и да осмисли събитията, но това беше напълно опустошителен удар за нея“, добавя източникът. Самата Анистън се разплака в интервю от 2004 г. при перспективата да загуби Пери заради неговите зависимости към алкохола и опиатите. 

Тя беше видяна да върви на погребението му сама, зад останалите членове на актьорския състав, придружена само от охрана. 

Пери, който умря от удавяне в джакузито си в дома си в „Пасифик Палисейдс“ в края на миналия месец, беше открит за своите зависимости и беше споделил, че именно Анистън е тази от „приятелите“, която се вълнува най-искрено от неговите борби.

„Тя беше тази, която протегна ръка най-много. Знаете ли, наистина съм ѝ благодарен за това“, каза Пери за Анистън в интервю с Даян Сойер през октомври 2022 г.

Актьорите от

Актьорите от „Приятели“ пред Джей Лено; Снимка: Getty Images

Пери също така разкри, че Анистън първа се е конфронтирала с него на снимачната площадка на „Приятели“, когато пристрастяването му е станало очевидно за колегите му.

Той също така разкри, че е бил влюбен в Джен още преди двамата да започнат работа по техния сериал, описвайки в мемоарите си как тя нежно го е отрязала, когато той я е поканил на среща.

„Тя ми отказа, но каза, че би искала да бъде приятелка с мен, а аз усложних нещата като изтърсих: „Не можем да бъдем приятели!“
Въпреки че той все още е бил влюбен в нея, когато двамата започват да снимат „Приятели“, чувствата му в крайна сметка се трансформират в приятелски главно поради „оглушителната липса на интерес от нейна страна“.

Но двойката вместо това изгради неразрушима сърдечна връзка през годините.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари