IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Искам да държа ръката ти, да чуя смеха ти, но трябва да се сбогувам – Меган Фокс за аборта си

8 ноември 2023 16 30

Актрисата и Machine Gun Kelly така и не сбъдват мечтата си да станат родители

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс сподели много лична и болезнена история в новата си книга, пълна с поезия. 

37-годишната актриса описва аборт в две от произведенията си в „Красивите момчета са отрова“. Тя пише за ултразвук по време на десетата седмица от бременността, когато разбира, че бебето ще бъде момиченце

Фокс пише „Искам да държа ръката ти/ да чуя смеха ти/ Но сега трябва да се сбогувам“. В друга част от поемата се описва момент, в който актрисата си представя как държи бебето в ръцете си, докато лекарите го отскубват от вътрешностите ѝ. „Ще платя всяка цена. Кажете ми, моля, какъв е откупът за нейната душа?“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

От думите на Меган става ясно, че абортът се е случил по време на връзката ѝ с Machine Gun Kelly, с когото са заедно от 2020 година, а преди две години се сгодиха. Двамата претърпяха труден период през последните месеци, когато дори бяха на ръба да се разделят, но успяха да възстановят взаимоотношенията си и сега отново обикалят светски събития и световни забележителности. 

В интервю за Good Morning America Фокс говори малко повече за аборта, за който досега не споделяше нищо. 

„Никога не съм преминавала през подобно нещо в живота си. Имам три деца, така че беше много трудно и за двама ни. Това ни изпрати на много лудо пътуване както заедно, така и отделно, опитвайки се да разберем какво значи случилото се и защо се случи точно на нас“, спомня си актрисата. 

Докато бяха гости на подкаста на Жана Крамър – Whine Down, бившият съпруг на Фокс – Брайън Остин Грийн – и сегашната му годеница Шарна Бърджес говориха относно съвместното попечителство, което споделят с актрисата. Тримата, заедно с Machine Gun Kelly, си поделят грижите за трите деца на бившите съпрузи – Ноа, Бодхи и Джърни. 

Звездни трансформации – Меган Фокс се боядиса в яркочервено

Съвременна русалка на плажа – новата фотосесия на Меган Фокс

Меган Фокс показа огромна нова татуировка на интимно място

„Меган е голяма част от живота ни и винаги ще ни е грижа за нея заради децата. Ние сме семейство. Няма никакви проблеми помежду ни, лошите чувства не могат да бъдат част от нашите взаимоотношения“, казва Бърджес.

Грийн допълни, че Фокс влиза дори без покана в дома им, за да вземе или да остави децата. „Тя дори няколко пъти е държала сина ни Зейн“, казва актьорът за момченцето, което се роди преди година. Той е категоричен, че двете му жени се разбират чудесно и имат много общи теми, на които да си говорят.  

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари