IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни трансформации – Меган Фокс се боядиса в яркочервено

6 септември 2023 13 30

Актрисата потвърди, че е заедно с Machine Gun Kelly след проблемите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс има нова прическа! Отново!

37-годишната актриса изненада феновете си с две неща – първо, промяната във визията и второ, потвърждението, че се е събрала с Machine Gun Kelly. Двамата бяха забелязани на разходка в Ню Йорк преди няколко дни, напускайки известен ресторант в Сохо. Докато вървяха прегърнати, Фокс показа новата си прическа, която е доста смело боядисване в червено.

Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, беше прегърнал приятелката си. Той носеше бежов потник, показващ обилното количество татуировки по тялото му, комбиниран с кожен панталон и бели обувки. Русата му коса беше леко разрошена, а визията беше завършена от няколко колиета и гривни. От своя страна, Фокс беше облечена с минирокля на точки, комбинирана със сабо в черно-бял цвят.

Публичната изява на двамата успокои феновете, тъй като е ясен знак, че нещата помежду им се подобряват след месеци на турбулентни отношения. Бейкър и Фокс дори бяха пред разваляне на годежа, след като тя изтри всичките им общи снимки в социалните мрежи и двамата тръгнаха на брачен консултант. Очевидно терапевтът е помогнал, съдейки по последните снимки на двойката.

Рапърът и актрисата се запознават през март 2020 година по време на снимките на Midnight in the Swichgrass в Пуерто Рико. За съжаление, заради пандемията, проектът беше спрян малко след началото на снимките. Това обаче не попречи на Колсън и Меган да поддържат отношения, като бързо откриват любовната искра помежду си.

През май 2020 година източник сподели пред списание People, че двамата прекарват колкото се може повече време заедно в къщата на Меган. „Те се забавляват и изглеждат щастливи заедно. Меган го вижда, само когато децата ѝ не са при нея“, каза тогава вътрешен човек. Синовете на актрисата – Ноа, Бодхи и Джърни – са от брака ѝ с Брайън Остин Грийн.

Фокс и Грийн се женят през 2010 година, след като се запознават на снимачната площадка на ситкома Hope & Faith през 2004 година. Раздялата им дойде 10 години по-късно, когато актрисата подава молба за развод. Официалната причина, посочена в документите, е „непреодолими различия“. Според Меган, тя не е изневерила на съпруга си, а отношенията ѝ с Бейкър са започнали много по-късно.

Когато Фокс приема предложението за брак на рапъра през януари 2022 година, тя разкри, че двамата са пили от кръвта на другия. Новината за предстояща сватба бе споделена в социалните мрежи, където актрисата написа, че двамата са си пожелали магия още през 2020 година. „Не бяхме наясно за болката, която ще трябва да преодолеем заедно за толкова кратък период от време. Не знаехме за отдадеността и жертвите, които тази връзка изисква от нас, но бяхме изпълнени с любов“, пише звездата.

Фокс бе категорична, че преминаването през трудностите е това, което я е сближило с Бейкър. „И както във всеки един живот преди този, и във всеки след него, казах Да... след което пихме от кръвта на другия“, завърши тя.

Отношенията се затоплят – Меган Фокс и Machine Gun Kelly отново заедно след раздялата

След проблемите в любовта – Меган Фокс и Machine Gun Kelly заедно на червения килим

Въпреки проблемите, Меган Фокс и Machine Gun Kelly заедно в Хавай

След като феновете бяха шокирани от признанието за кръвта, Фокс реши да обясни ситуацията и заяви, че всъщност са били само няколко капки. Тя добави, че все пак с Бейкър пият от кръвта на другия, но само понякога и то за ритуални цели.

Двойката срещна най-голямата си трудност досега през февруари 2023 година, когато източник сподели пред списание People, че сериозен спор помежду им е накарал Фокс да се обиди на годеника си и да не му говори. През юни обаче нещата изглеждаха добре, когато звездите бяха засечени на романтична ваканция.

„И двамата положиха сериозни усилия за връзката си, за да може да бъде стабилна и устойчива. В момента са сгодени, но не планират сватба. Меган изглежда много по-щастлива“, каза вътрешният човек, добавяйки че актрисата отново е сложила годежния си пръстен.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари