IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карма ли е – най-добрите моменти на Тейлър Суифт и Травис Келси в Аржентина

13 ноември 2023 14 30

По всичко си личи, че певицата залага много на тази любов

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Магическото преживяване на Тейлър Суифт и новото ѝ гадже Травис Келси беше сладко, но много кратко. Играчът по американски футбол отиде да подкрепи любимата си в Аржентина и по-точно на концертните ѝ изяви в Буенос Айрес. Той пристигна в петък на обед, след 14-часов полет, но остана при нея само за два дни, като в неделя сутринта беше забелязан да напуска Южна Америка на борда на частен самолет, тъй като от днес трябва да поднови тренировките си.

В момента 33-годишната Тейлър се намира в разгара на международния етап от своето турне Eras, което следващата седмица се прехвърля в Бразилия. Колкото до 34-годишния играч на „Канзас Сити Чийфс“, той има важен мач на 20 ноември и очевидно трябва да се готви за него. Жестът му обаче да прелети хиляди километри, за да види шоуто на Тейлър, макар и за толкова кратко време, говори достатъчно за намеренията на атлета към знаменитата блондинка.

Въпреки краткото си време заедно обаче влюбените спретнаха на многобройните си фенове по света истински спектакъл на романтиката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie ?? (@besttswift)

Сайтът Page Six беше първият, който съобщи, че Келси се отправя към Аржентина, за да бъде с певицата поне на един от нейните три концерта в латиноамериканската държава.

„Той трябва да се върне в неделя за тренировка в понеделник“, каза пред изданието вътрешен човек миналата седмица, отбелязвайки, че пътуването ще бъде дълго, уморително, но и в същото време кратко.

Факт е обаче, че визитата на 34-годишния Травис в Буенос Айрес се превърна в топновина през уикенда и то на медиите по цял свят.  

А ето и кои бяха най-добрите моменти от неговото романтично посещение:

Още първата вечер, когато Травис кацна на аржентинска земя, Тейлър реши да отмени петъчния си концерт (уж заради лошо време с дъжд и гръмотевици), измествайки го за неделя. Така двамата с любимия ѝ успяха да се насладят на малко време заедно, като бяха видени да вечерят заедно с нейния баща – Скот Суифт, в топресторант за аржентински стекове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie ?? (@besttswift)

На следващата вечер, в събота, Келси беше забелязан да присъства на концерта на Тейлър във VIP шатрата, заедно със Скот, който явно показа подкрепата си за футболиста, тъй като носеше връзка за бадж на неговия отбор „Канзас Сити Чийфс“, въпреки че от години е заклет фен на отбора на „Филаделфия Ийгълс“ – от родния щат на семейство Суифт.

Двукратният шампион на Super Bowl вече изглежда много добре приет от гордия баща на певицата като двамата мъже бяха видени да си говорят, да се забавляват заедно, а в един момент Скот дори снима с телефона си Травис как танцува на песните на дъщеря му. 

По време на шоуто си пък Тейлър беше видяна да гледа с обожание новия мъж в живота си, докато пееше баладата Lover (смята се, че песента е вдъхновена от Джо Алуин, с когото тя се раздели през февруари след шест години връзка). Суифт изглеждаше по-щастлива от всякога, отбелязаха феновете ѝ, които коментираха, че тя най-накрая изпълнява песента с  емоция, а не с мрачно изражение. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kays.tonn

След това тя изпълни акустична версия на сингъла End Game, която включва няколко спортни метафори, с които в прав текст каза на Травис, че се надява да бъде неговият последен, вероятно любовен мач. Песента е от нейния албум от 2017 г. Reputation описва връзка, в която Суифт се надява да преодолее разстоянията. Този път тя добави няколко нови фрази от типа  „Искам да бъда твоята крайна игра. Искам да бъда твоята първа струна. Искам да бъда твоят отбор А“.

В края на шоуто, по време на последната си песен, носителката на „Грами“ на практика разби интернет, като промени текста си, за да покаже на Келси колко много вярва в бъдещето на романса им.

По време на изпълнението на „Karma“ тя обикновено пее „Карма е мъжът от екрана“. Въпреки това, с Келси в тълпата, тя промени думите на: „Карма е мъжът от „Чийфс“, който дойде направо у дома при мен.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mamamia (@mamamiaaus)

В този момент камерите уловиха изражението и реакцията на Травис, който видимо изглеждаше приятно изненадан, вдигна ръце до лицето си в шок, а след това изглеждаше леко просълзен.

След като завърши шоуто си в Estadio Monumental (вторият от трите ѝ концерта в Аржентина) Тейлър изтича в прегръдките на Травис веднага след като слезе от сцената, а той пък я чакаше, за да я поздрави, видимо преизпълнен с емоции от видяното. След това двамата се разцелуваха страстно пред очите на аудиторията, с което затвърдиха впечатленията, че отношенията им са повече от сериозни. 

Първата публична целувка на двойката предизвика бурни възгласи от тълпата.

Келси и Суифт бяха романтично свързани за първи път през август, след като случаен фен ги беше забелязал да се разхождат из Ню Йорк. Месец по-късно самият футболист разкри, че се е опитал да даде телефонния си номер на певицата, изписан на гривна, веднага след нейния концерт в Канзас Сити в края на юли, но че охраната ѝ не го е допуснала.

В крайна сметка двамата са успели да се свържат и от края на септември тя започна да посещава негови мачове. Първоначално всички смятаха, че връзката им е рекламен трик, тъй като Тейлър досега е излизала само с певци и актьори, а Травис е имал връзки само с чернокожи жени и много хора смятаха, че двамата не си подхождат. Оказа се обаче че отношенията им са много повече от това, което се вижда на пръв поглед. В интернет се появиха стари интервюта на играча от НФЛ (от 2016-а), в които той намеква, че си пада по Тейлър Суифт.   

След като станаха свидетели на тези сладки моменти от предходните дни, феновете на певицата, наричани „суифтис“, вече са убедени, че двойката е реална, че двамата си подхождат и че може би наистина срещата им е съдбовна.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари