IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След страшния припадък Брук Шийлдс яде повече чипс и пие по-малко вода

14 ноември 2023 08 40

Разберете защо

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брук Шийлдс разкри, че се чувства добре, след като наскоро получи сериозен припадък, който доста я уплаши. Актрисата в момента се чувства напълно възстановена от страха за здравето си, който е изживяла преди два месеца.

Миналата седмица Брук разкри, че е припаднала в Ню Йорк и че именно колегата ѝ Брадли Купър я е спасил като я е закарал в спешното. Сега пък Шийлдс разкрива, че ниските  стойности на натрия в организма ѝ са причина за този опасен припадък.

„Сега солта ми е наред“, каза тя пред списание People. „Не знаех, че всичко е заради солта. Лекарите ми казаха да ям повече картофен чипс, за което доста се изненадах. Не знаех сериозността на това да имаш дефицит на  натрий и че това може да се отрази зле на бъбреците ми. Аз пиех много вода и си мислех, че хидратирам тялото си.“

Брук Шийлдс не посочи кога точно е получила припадъка, но отбелязва, че е било преди представлението на нейното шоу Previously Owned by Brooke Shields в Café Carlyle в Ню Йорк. Спектакълът се играеше между 12 и 23 септември.

„Подготвях се за шоуто и пиех толкова много вода и не знаех, че имам ниско съдържание на натрий“, каза тя пред списание Glamour. „Чаках такси и докато слизах по стъпалата започнах да се олюлявам, а хората, с които бях ме попитаха добре ли съм“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Брук сподели още, че не си спомня всичко от момента, в който е получила припадъка, тъй като всичко ѝ е причерняло, но се е свестила в линейката, с включен кислород, а Брадли седял до нея и я държал за ръка.

В крайна сметка лекарите казали на Шийлдс, че има ниско съдържание на натрий в тялото си именно защото „пие твърде много вода“. Тя добави: „Явно се удавих от вода. А ако нямате достатъчно натрий в кръвта, урината или тялото си, може да получите припадък“, каза тя пред изданието, заявявайки, че сега пие много по-малко вода.

За още новини от света на звездите и здравето последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари