IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лорън Санчес и Джеф Безос бяха подиграни за неудобните си снимки във Vogue

14 ноември 2023 15 00

Това не попречи на милиардера и журналистката да вдигнат звездно годежно празненство

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

„Неудобната“ и „страховита“ нова фотосесия за Vogue на журналистката Лорън Санчес и годеника ѝ – милиардерът Джеф Безос, беше разкритикувана онлайн. Списанието за висша мода сподели няколко снимки на влюбената двойка в декемврийския си брой като на един от кадрите Санчес се навежда, за да прегърне Безос.

Годениците седят на предната седалка на ретро ван, а основателят на Amazon носи кафява каубойска шапка, черна тениска и сини дънки, докато Лорън парадира с мускулите на ръцете си в тесен бял потник. За съжаление визията на 59-годишния Безос и 53-годишната Санчес никак не се понрави на феновете, особено тези, които смятат, че появата им във Vogue е нелепа.

„Никога не съм се чувствал по-неудобно от снимка“, написа един онлайн потребител, друг добави: „Нелепа снимка. Хелоуин свърши“, а трети заяви: Това просто е странно.“.

Феновете също така коментираха атмосферата на фотосесията, в стил Дивия запад, като се пошегуваха, че Безос е откраднал стилиста на кънтри звездата Кени Чесни, а друг сравни визията му с тази на певеца Тим Макгроу.  Други потребители на социалните медии директно се чудеха защо от Vogue са решили да включат водеща сесия на милиардера и годеницата му в своя декемврийски брой, макар и снимките да са на  топ фотографката Ани Лейбовиц.

Един потребител е написал: „Иска ми се да има филтър, който да ми позволи да блокирам всяко милиардерско PR съдържание“, а друг е добавил: „Мисля, че трябва да се въздържаме от превръщането в супергерои на бляскавите милиардери, които изграждат богатството си, като експлоатират и преуморяват своите прословуто нископлатени служители. Никаква реклама не може да направи нито един от тези хора симпатичен.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Освен че Санчес направи няколко снимки с бъдещия си младоженец, тя също така позира и за няколко самостоятелни модни кадри в пустиня, хеликоптер и индустриално спирално стълбище. По-грубите критици и модните фенове на списанието също така заявиха, че Лорън прилича на Стивън Тайлър на снимките и че не отговаря на естетиката на модната библия.

Безос и

Безос и Санчес; Снимка: Getty Images

Колкото до влюбените гълъбчета, които се сгодиха през май, те пък решиха да вдигнат преди дни голямо годежно празненство с множество известни гости.

Двамата започнаха да се срещат през 2018 г., но пазеха връзката си в тайна, докато той не финализира развода си със съпругата си Макензи Скот, с която имаше 25-годишен брак. Санчес и Безос се появиха официално заедно през януари 2019 г.

Джеф и Лорън проведоха звездното си годежно парти в Бевърли Хилс, Калифорния, в неделя вечерта в дома на дизайнерката Даян фон Фюрстенберг и медийния магнат Бари Дилър, написа сайтът Page Six.

Сред гостите на  бъдещите младоженци са били легенди като Опра Уинфри и Барбра Стрейзънд, както и знаменитости като Ким Кардашян, Крис Рок и Салма Хайек.

Сред другите гости са били Крис Дженър, Рита Уилсън, Джесика Алба и бившата жена на Хю Джакман – Дебора-Лий Фърнес, Миранда Кер и главният изпълнителен директор на Snap Еван Шпигел. Според информациите, основателят на Amazon е изнесъл „невероятна“ и „сърдечна“ реч на своята годеница, обяснявайки ѝ се отново в любов.

Приближен на Безос казва пред Vogue за Санчес: „Тя е блясъкът в живота на Джеф… двамата са много влюбени един в друг. Тя го запали по най-добрия начин, тя е страхотен стимулант.“

„Очаквам с нетърпение да бъда г-жа Безос“, казва Санчес пред Vogue в новото интервю. „Все още мислим за сватбата и каква ще бъде тя. Голяма ли ще е? Зад граница ли ще е? Все още не знаем. Сгодени сме само от пет месеца!“

Що се отнася до булчинската рокля, тя казва, че е хвърлила око на дизайни на Christian Dior, Dolce & Gabbana или Valentino.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари