IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мразена от кралското семейство, но с усмивка на лице – Меган Маркъл в Монтесито

15 ноември 2023 16 30

Херцогинята на Съсекс по никакъв начин не показва съжаление от действията си през 2020 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл имаше живот, за който мечтаят много малки момичета. Тя се превърна в принцеса, омъжвайки се за истински принц, живееше в замък и имаше на разположение придворни, които се грижеха за всяко нейно удобство. Не работеше, но разполагаше със солидни средства, обличаше се с дизайнерски дрехи, които ѝ бяха подарявани, летеше с частни самолети и получаваше всичко, което поиска. 

Тази приказка обаче не е била толкова приятна за самата Меган Маркъл. По думите ѝ, животът в кралския двор не е това, което изглежда и може да бъде съпътстван с множество депресивни емоции, тежести и дори мисли за самоубийство. Постоянното преследване от страна на папараци и измислените истории в медиите с цел подронване на авторитета на Маркъл като херцогиня, майка и съпруга също не вършеха работа за по-успешното ѝ адаптиране към обстановката.

Така дойде март 2020 година, когато Меган и принц Хари решиха да поставят себе си на първо място, загърбвайки короната и напускайки Великобритания. Двамата се отказаха от всички кралски облаги и титли, като спряха да изпълняват и задълженията, които им бяха възложени като представители на семейството. Заминаха първо за Канада, след което се установиха в Монтесито, Лос Анджелис. Там се роди и второто им дете – Лилибет Даяна, което се присъедини към по-големия си брат – Арчи

От три години насам кралското семейство не поддържа контакт с Меган и Хари, като двамата се завърнаха във Великобритания заедно само за погребението на кралица Елизабет II през септември миналата година. Тогава обаче те не разговаряха с никого от фамилията си, въпреки че ги видяхме заедно с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Смята се, че четиримата просто са показали дипломатичност пред публиката, но определено не са разменили думи помежду си. 

В сряда крал Чарлз навърши 75 години и посрещна рождения си ден в компанията на семейството. Сред поканените обаче липсваше името на по-малкия му син и неговата съпруга. Слуховете бяха, че Хари е получил покана, но е отказал. Говорител на херцога обаче отрече твърденията и заяви, че никой не се е свързал със семейството относно рождения ден на Чарлз

И докато някои смятаха, че това може да е огромен удар за Хари и отношенията с баща му, то Меган Маркъл видимо не се трогва от подобни действия. Наскоро бившата актриса беше забелязана в добро настроение, докато се разхожда из Монтесито с близка приятелка. 

42-годишната херцогиня на Съсекс беше снимана в компанията на Кели Зажфен, съоснователка на Alliance of Moms. Двете обядваха заедно в известно заведение в региона, след което се отдадоха на шопинг в близък бутик. Малко по-късно бяха забелязани да излизат от магазина, видимо доволни, с покупки в ръка. 

През май Зажфен сподели снимка с Меган в социалните мрежи, на която двете носеха еднакви тениски. Моделката благодари на херцогинята за това, че се е включила в кампания в подкрепа на бъдещи и настоящи приемни родители на младежи в Лос Анджелис. 

„С наближаването на Деня на майката, не мога да не помисля за моята общност от майки. Веднага се сещам за теб, Мег. Ти си невероятно топла и грижовна, и честна. Каква невероятна приятелка и майка си. Наистина ти се възхищавам и съм благодарна, че си част от моята общност“, написа моделката. 

Меган и принц Хари подкрепиха Зажфен през юли 2022 година, когато тя загуби малкия си син Джордж. Тогава те дариха 5000 долара на фондация, учредена в чест на момченцето. Дарението бе направено от името на двете им деца – Лилибет и Арчи. 

За излизането си преди няколко дни Меган беше облечена с черен топ и зелени шорти, комбинирани с пантофки, слънчеви очила и голяма чанта от Cesta Collective. Наблюдателни фенове забелязаха, че тя носи брошка на червен мак, използвана от 1921 година като почит към всички военни, загинали във войните. 

Разводът на Меган Маркъл и принц Хари би бил пагубен за кариерите им

Меган Маркъл показа изящни, секси рамене

Възможно ли е Меган Маркъл да копира Ким Кардашян?

Червеното цвете се свързва предимно с Обединеното кралство и страните от Британската общност за Деня на възпоменанието на 11 ноември. Макар и по-рядко, САЩ също използва символа. 

Меган носеше брошката и миналата седмица, когато с принц Хари, който е служил 10 години в британската армия, посетиха ветерани в Сан Диего. Носейки вълнена жилетка от Carolina Herrera с бродирани макове, херцогинята на Съсекс прекара сутринта с ветерани, членове на активната военна служба и техните близки. По време на посещението си Меган и Хари се отбиха в Operation Bigs – първа по рода си наставническа програма, посветена на деца от семейства на военни, включително семейства на активна служба, ветерани и носители на Златна звезда. Досега програмата е обслужила повече от 3000 деца от флота и морската пехота и се е разширила до над 30 филиала в цялата страна.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари