IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу: Съпругът ми Брад Фалчук е копие на покойния ми баща

15 ноември 2023 17 50

Актрисата и продуцентът наскоро отпразнуваха петата годишнина от сватбата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу заяви, че съпругът ѝ Брад Фалчук ѝ напомня страшно много на покойния ѝ баща. Тя дори се пошегува с думите: „Накрая избрах баща си“. Припомняме, че в миналото блондинката имаше връзки с топ знаменитости като Брад Пит и Бен Афлек. 

В ексклузивно интервю за списание People основателката на лайфстайл бранда Goop казва, че една от причините да се влюби в настоящия си мъж, който е телевизионен сценарист и продуцент, са сладките прилики, които той споделя със собствения ѝ баща.

Знаменитата актриса изгуби любимия си баща – продуцентът Брус Полтроу, през 2002 година, след като той почина от рак на гърлото. Наскоро, през септември, Гуинет и Брад пък отпразнуваха петата годишнина от сватбата си и по всичко личи, че се радват на истинско семейно щастие.

„Брад притежава много черти, които ми напомнят за баща ми. Той е синеок евреин, телевизионен сценарист, има златно сърце и страхотно чувство за хумор“, казва тя за 52-годишния си втори съпруг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Фалчук, който е съ-създател на хитови сериали като „Зловеща семейна история“, „Кралици на ужаса“ и „Pose“, също възхвалява лоялността на Полтроу към другите. „Ако те обича, тя е твоят шампион. Това ти да си добре за нея е по-важно от това тя да е добре. Тя буквално крещи, когато чуе добри новини за някого“, казва той, добавяйки: „Тя е перфектната съпруга“.

Носителката на „Оскар“ споделя още пред изданието, че животът в резиденцията „Фолтроу“, както обича да нарича дома си, ѝ носи най-голяма радост в живота. И тя се гордее със смесеното семейство с Брад, което са създали. Тя има две деца – 19-годишната Епъл и 17-годишния Моузес от бившия си съпруг – вокала на Coldplay Крис Мартин, докато Фалчук също има две деца – Изабела (19) и Броуди (17) от предишния си брак.

 

За многото си деца тийнейджъри, както родни, така и доведени, Гуинет каза, че са я подложили на една „интензивна година“. „Трудно е и не е интуитивно и никой не ти казва как да отглеждаш тийнейджъри. Но това е едно от нещата, които ми носят най-много щастие в живота ми.“

Полтроу, която наскоро стартира нова линия продукти за грижа за кожата, тялото и уелнес, предлагани в Target и Amazon, казва, че съпругът ѝ е голям фен на Goop. „Той обича шампоана. Това лято го пробва за първи път и ми каза, че е невероятен и че прави косата му мека и лъскава“, казва с гордост тя. 

За живота си в петата декада 51-годишната Гуинет пък казва: „Вярвам, че животът, особено за жените, се разделя на глави. Това наистина ще бъде нова глава за мен“.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари