IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Дорнан направи рядка поява със сияещата си съпруга Амелия Уорнър

18 ноември 2023 10 30

Сладката двойка е заедно от 13 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джейми Дорнан се появи щастлив в компанията на сияещата си съпруга Амелия Уорнър, докато беше домакин на частна вечеря в подкрепа на новия проект на приятеля си режисьор Матю Хайнеман – American Symphony. 

Джейми и Амелия рядко се появяват заедно на публични събития, но видимо се чувстваха доста удобно в пищния ресторант Twenty Two в Лондон във вторник вечерта.

Съпрузите изглеждаха в добро настроение, като 41-годишната звезда от хитовия еротичен филм „Петдесет нюанса сиво“ носеше тъмносиньо бомбър яке върху кафяв пуловер. Той беше допълнил небрежния си тоалет с кремав панталон и бели маратонки. Греещата 41-годишна Уорнър също изглеждаше много стилно, обута в чифт широки сиви панталони, черен блейзър и светлосив топ.

Амелия е бивша актриса, превърнала се в музикант и композитор. Тя е родена на 4 юни 1982 г. в Мърсисайд като единствено дете на актьорското дуо Анет Екблом и Алън Луис.

Първоначално следвайки стъпките на родителите си, тя започва актьорска кариера като член на младежката театрална група на Royal Court, а през 2000 г. участва в адаптация на BBC на Lorna Doone.

Въпреки това тя се насочи към музиката и удари класациите на Обединеното кралство през 2011 г. с кавър на Please, Please, Please, Let Me Get What I Want на The Smiths, достигайки номер 31.

Джейми и Амелия се запознаха през 2010 г., като той каза пред вестник Belfast Telegraph през 2015 г., че се е влюбил в нея от пръв поглед. „Бях поразен от нея от самото начало, наистина бях. А днес съм по-влюбен в нея, отколкото бях в началото.“

Двамата се ожениха през 2013 г., след като се сгодиха предишната година. Към днешна дата те са горди родители на три деца – момичета. Преди това обаче Амелия се беше „омъжила“ за друг актьор в Таити през 2003 г., а именно за другия ирландец в Холивуд – Колин Фарел.

Бракът им обаче не беше законен, което се оказа удобно за тях, тъй като те прекратиха връзката си четири месеца по-късно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fan JaMillie (@marcinha9981)

Наскоро Джейми говори за семейния си живот с Амелия и трите им дъщери Дълси, Елва и Алберта. Той каза пред списание Sunday Times: „Да си баща е най-доброто нещо. Чувствам здравословен и прекрасен дълг да осигуря децата си. Да правя децата си щастливи е нещо много важно за мен“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари