IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разделиха ли се Кендъл Дженър и Bad Bunny?

16 ноември 2023 09 00

Със загадъчна публикация красавицата предизвика слуховете, че е скъсала с пуерториканеца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Загадъчната нова публикация на Кендъл Дженър в Instagram накара феновете ѝ да смятат, че тя е скъсала с гаджето си от последните месеци, а именно пуерториканският певец Bad Bunny. Последователите на модела се чудят дали двойката се е разделила, след като брюнетката публикува в социалната медия във вторник следния текст: „Това, което е предназначено за мен, просто ще ме намери.“

Многозначителната фраза Кендъл илюстрира със снимка на залез. Въпреки че звездата от риалити клана Кардашян не добави повече контекст, много хора побързаха да спекулират със значението зад самотния образ.

„Звучи като пост за раздяла“, написа един фен на красавицата, а друг добави:  „По дяволите, момиче, кой те нарани!!!“. Трети се включи с предположението: „Просто тя и Bad Bunny са се разделили“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Последният път, когато 28-годишната Дженър и 29-годишният Bad Bunny, чието истинско име е Бенито Антонио Мартинес Окасио, бяха видени заедно публично беше на 29 октомври, когато двамата закусваха в ресторант в Бевърли Хилс.

Появата им беше точно един ден след като тя организира голям празник за Хелоуин в ресторант Chateau Marmont, когато се премени като Мерилин Монро.

Преди това звездата на риалити шоуто Keeping Up With the Kardashians беше заснета да подкрепя любимия си след неговата изява като гост водещ на шоуто Saturday Night Live на 22 октомври.

Междувременно двойката се опитваше да пази романса си дискретен, като двамата почти не се появяваха заедно на официални събития и не говореха в медиите за връзката си. Той дори заяви пред списание Vanity Fair, че не дължи обяснение на никого за любовния си живот, казвайки: „Хората не знаят как се чувствам, не знаят как живея, не знаят нищо и аз наистина не искам да знаят. Наистина не се интересувам да изяснявам личния си живот, защото нямам ангажимент да изяснявам нищо на никого.“

В същото време миналия месец двамата се появиха заедно в реклама на Gucci, в която изглеждаха доста щастливи. Кендъл и Bad Bunny започнаха да се срещат през февруари 2023 г. и през последните месеци бяха почти неразделни, той дори възпя сексуалния им живот в последния си албум Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana и по-специално в песента Fina.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари