IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Травис Келси сподели истината за началото на връзката си с Тейлър Суифт

22 ноември 2023 17 50

Как двамата стартират една от най-интересните любовни истории в наши дни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брад Пит и Анджелина Джоли. Джордж Клуни и Амал Аламудин. Джей Зи и Бионсе. Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли. Принц Хари и Меган Маркъл. Виктория и Дейвид Бекъм. Списъкът с известни двойки може да продължи до безкрай. Всички те, независимо дали все още са заедно или не, са предизвикали огромен интерес сред публиката. Всяка тяхна крачка се следи изкъсо, а наследниците им са обявявани за едни от най-проспериращите бебета в света. 

В този списък попадна и една доста изненадваща двойка, за която никой дори и не подозираше. Тейлър Суифт и Травис Келси, на пръв поглед, нямат никакви допирни точки, но все пак успяват да се запознаят и дори да започнат една от най-следените романтични истории до този момент. Дори спортните канали, които излъчват мачовете на Келси по американски футбол, се вълнуват, когато Суифт е на трибуните и често я показват на екран. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WSJ. Magazine (@wsjmag)

Така спортният свят се запозна с Тейлър, а феновете на певицата започнаха да изпитват интерес към американския футбол. Две напълно различни вселени се обединиха, създавайки една от най-влиятелните двойки в сферата на шоубизнеса. 

Първоначално Келси и Суифт не искаха да демонстрират връзката си, но постепенно започнаха все по-често да се подкрепят един друг. Тя няколко пъти изгледа на живо мачове на любимия си, а той пък прелетя чак до Аржентина, за да гледа два от концертите ѝ в Буенос Айрес. Именно там видяхме и първата публична целувка между двамата, когато Тейлър изтича в прегръдките на Травис след последната си песен. 

Сега футболистът дава първото си обширно интервю за списание WSJ, където говори за началото на широко обсъжданата си връзка със Суифт. Той споделя как е започнало всичко, дали е имал помощник, който да го представи задочно на певицата и дали се притеснява от милионите фенове, които следят всяко едно развитие в личния му живот. 

Суперзвездата на американския футбол заяви пред списанието, че все още не е много сигурен дали иска да споделя всички подробности около връзката си. Все пак разкри, че не всичко е тръгнало гладко, тъй като първият му опит за запознанство с Тейлър е бил неуспешен. Пробва се през юли тази година, когато присъства на концерт от турнето ѝ Eras, опитвайки се да ѝ даде телефонния си номер, изписан на гривна. Подобни аксесоари станаха изключително популярни сред феновете на Суифт, които си ги разменят помежду си по време на концертите. 

Гривната на Келси обаче така и не стига до Тейлър. Въпреки това тя успява да се свърже с футболиста, но по друга линия. 

„Определено имаше хора от нейния щаб, които знаеха кой съм. Именно един от тях ѝ каза, че съм на концерта. Имах човек, който се превърна в Купидон“, каза Келси, но не сподели точно кой е бил неговият помощник. 

Футболистът признава, че няколко членове от семейството на Суифт са му помогнали да ѝ грабне вниманието. „Сигурно ще ме намрази, че го споделям, но когато дойде на стадиона Arrowhead, организаторите ѝ дадоха най-голямата съблекалня за нейна пробна, а малките ѝ братовчеди се снимаха пред моето шкафче“, казва Келси. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Що се отнася до първата им среща, звездата от НФЛ и певицата вече били разговаряли по телефона, така че се отправили на романтична вечеря в Ню Йорк, където разговаряли и се оставили на течението. 

Няма фалш: Тейлър Суифт и Травис Келси потвърдиха романса си

Големите надежди: Тейлър Суифт иска бъдеще с новия си любим – Травис Келси

Тейлър Суифт аплодира новия си любим, Травис Келси, в компанията на звезден антураж

Когато връзката им става достояние на целия свят, Келси и Суифт са подложени на безцеремонно преследване от страна на папараците, които не ги оставят на мира в нито един момент. Футболистът признава, че за първи път е обект на такова огромно внимание и никога досега не е имал приятелка с аурата на Тейлър. 

„Никога не съм изпитвал подобно нещо. Но в същото време няма да бягам. Вниманието, което получава, следенето под лупа всеки ден, папараците пред къщата ѝ, пред всеки ресторант, в който отива, след всеки полет, от който слиза, и тя просто живее, наслаждавайки се на живота. Когато тя се държи така, не мога аз да съм човекът, който се страхува или се държи странно“, споделя Травис. 

Келси нарича приятелката си „забавна“ и „гений“, допълвайки че за момента двамата имат подобни виждания за семейство и професионално развитие. Засега обаче запазва за себе си дали темата за деца и сватба се е появявала в разговорите им. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари