IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелите на Брад Пит критикуват „разочароващите“ твърдения на осиновения му син Пакс

22 ноември 2023 14 30

Разберете как се чувства холивудската звезда от обвиненията

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брад Пит изглежда отвърна на удара снощи, след като в медиите се появи публикация на неговия осиновен син Пакс, в която той нарича холивудския актьор „задник от световна класа“ и „ужасен човек“.

19-годишният Пакс Джоли-Пит нарича баща си „ужасен и презрян човек“, който кара четирите си най-малки деца да „треперят от страх“. Всичко това осиновеният от Виетнам Пакс пише в личния си акаунт в Instagram за Деня на бащата през 2020 г. По това време той е бил на 16 години. В поста се твърди, че животът с холивудската звезда е „бил постоянен ад“, разкри още вестник DailyMail в понеделник.

Сега, след като съдържанието на публикацията отпреди три години стана публично достояние, източници, близки до Пит, твърдят, че 59-годишният актьор смята за „депресиращо да види това да излиза в медиите“. Вътрешният човек казва пред вестник The Sun: „За него е разочароващо да се вижда обрисуван като някакъв „лош човек“, когато това е далеч от истината“. Източникът добавя, че Пит изпитва „голямо уважение“ към всяко едно от децата си и казва, „че той е избрал да запази достойно мълчание“ относно ситуацията.

Анджелина Джоли осинови Пакс от сиропиталище в град Хо Ши Мин, Виетнам, през 2007 г. Той беше на три години и беше изхвърлен като новородено от пристрастената си към хероин биологична майка. Пит, тогавашният съпруг на Джоли, официално го осинови на следващата година. Когато Пит и 48-годишната Джоли се разделиха през 2016 г., само две години след като се ожениха на частна церемония във Франция, децата останаха с майка си на фона на съобщения за кавга на борда на частен самолет между нея, най-големия им син, Мадокс, и Брад.

Сега е ясно, че отношенията между Пакс и Пит също са проблемни, тъй като 19-годишният обвинява баща си, че е превърнал живота му в „ад“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @shilohizm

„Можеш да кажеш на себе си и на света каквото искаш, но истината ще излезе наяве някой ден“, пише Пакс, а след това саркастично добавя: „Честит Ден на бащата, ти ужасно човешко същество.“ Източник тази седмица потвърди, че частният акаунт наистина принадлежи на Пакс. „Това е акаунтът, който използва за приятели – предимно приятели от училище. Той никога не говори много за родителите си, така че това беше необичайно.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pax Jolie Pitt (@paxalbum)

Пакс не казва дали е имало конкретно събитие, което го е предизвикало, или е кулминация на години на напрежение. 

„Просто е жалко, че хората продължават да се опитват да въвличат децата в нещата“, каза вътрешният човек във вторник. „Изминаха дълги седем години и е жалко, когато хората ненужно повдигат въпроси от толкова далечно минало... и не вземат под внимание въздействието, което това има върху цялото семейство.“

Близък до носителя на „Оскар“, казва пред Page Six, че Пит не е споменавал децата си в медиите след раздялата си през 2016 г. с Анджелина Джоли, както и покрай продължаващата им битка за попечителство – и той ще продължи да мълчи по темата.

Коментарите на източника идват ден, след като екранни снимки на публикация от предполагаемия частен акаунт на Пакс в Instagram бяха разпространени онлайн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pax Jolie Pitt (@paxalbum)

„Нямаш никакво внимание или съпричастност към твоите четири най-малки деца, които треперят от страх, когато са в твое присъствие“, пише Пакс, според Daily Mail.

„Честит Ден на бащата на този задник от световна класа!! Отново и отново доказваш, че си ужасен и презрян човек“, пише още Пакс, добавяйки снимка на Пит, който приема своя „Оскар“.

Според съобщенията, Пакс има предвид сестрите си Захара (18) и Шайло (17), както и 15-годишните близнаци Вивиан и Нокс. Пакс също има 22-годишен по-голям брат, Мадокс, осиновен от Джоли от Камбоджа.

Връзката на Брад с децата му остава под голям въпрос още след раздялата с Джоли през 2016 г. Факт е, че актьорът от „Троя“ не е сниман с нито едно от шестте си деца (нито осиновените, нито биологичните) през последните 7 години.

Припомняме, че бившата му съпруга Джоли го обвини, че ги е малтретирал физически и вербално по време на пътуване със самолет през 2016 г.

В съдебни документи, получени от Page Six през октомври 2022 г., 48-годишната Джоли твърди, че бившият ѝ съпруг е „душил едно от децата и ударил друго в лицето“ и „я е хванал за главата и я е разтърсил“ по време на скандалния полет, като всичко това  се е случило след употреба на алкохол.

Пит твърдеше, че е невинен, като ФБР го разследва за предполагаемото малтретиране, но реши да не повдига наказателни обвинения.

Връзката на звездата от „Имало едно време в Холивуд“ с децата му беше поставена под въпрос и миналата седмица, когато Захара се въздържа да използва фамилното си име Пит на официална церемония в своя колеж, извиквайки името си като „Захара Марли Джоли“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Уау ( преди 4 месеца )
Леле,ми те и тримата са потресаващи!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Рената ( преди 4 месеца )
Това уродливо създание щеше да е дало фира вече ако не го беше осиновил,но сега понеже има подкрепата на напълно лудата си майка лае а другите 2 *** осиновени красавци му пригласят!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар