IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Захара Джоли-Пит изостави фамилното име на баща си Брад

20 ноември 2023 10 40

Очевидно дъщерята на Анджелина Джоли намеква за хладните си отношения с Пит

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Захара Джоли-Пит видимо се гордее с фамилията си, но само с една част от нея. Когато осиновената дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит се представи по време на тазседмичната церемония по въвеждането в сестринството „Alpha Kappa Alpha“, тя извика „Захара Марли Джоли“.

18-годишната тийнейджърка забележимо пропусна втората половина от фамилното си име, хвърляйки сянка върху отношенията си с Пит.

Потребителите на социалните медии обърнаха внимание на очевидния умишлен пропуск чрез Twitter. „Явно Захара се е отказала от фамилията Пит“, написа един фен, а друг посочи: „О, Захара каза, че фамилното ѝ име е Джоли, а не Джоли-Пит.“

„Явно Брад не заслужава да бъде споменат в този важен за нея момент“, написа трети потребител, хвалейки „самотната“ майка Джоли с думите: „Захара крещи фамилното си име „Джоли“ с всичка сила и спира, за мен това е толкова приятно.“

Според друга статия в Us Weekly, 22-годишният осиновен от Камбоджа син на бившата двойка - Мадокс, също не използва Пит като свое фамилно име в официалните си документи, а вместо това използва само Джоли.

Пит и

Пит и Захара през 2005 г.; Снимка: Getty Images

През 2021 г. друг източник каза, че Мадокс иска законно да промени фамилното си име на Джоли, но самата Анджелина не подкрепяла желанието му. Колкото до Захара, в момента тя е студентка в Spelman College в Джорджия.

48-годишната Джоли и 59-годишният Пит бяха заедно от 2005 г. до раздялата им през 2016 г. Двамата споделят още четири деца – Пакс, на 19, който е осиновен от Виетнам, биологичната първородна дъщеря – Шайло, на 17и близнаците Нокс и Вивиан, на 15 години.

Битката за попечителство между Анджелина и Брад продължава и до днес, въпреки че бившите бяха обявени за законно необвързани през 2019 г.

Докато бракоразводното им дело продължава, през 2022 г. се появиха подробности за предполагаемия инцидент в частен самолет, допринесъл за разпада на брака им.

Адвокатите на Джоли твърдят, че актьорът от „Троя“ е душил едно от децата им, хващайки го за гърлото и е ударил друго в лицето по време на конфронтацията си с Анджелина.

Въпреки това не се очаква ФБР да възобнови случая, след като преди това го разследва „задълбочено“ и реши „да не повдига никакви обвинения“ срещу Пит, каза източник пред Page Six през 2022 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @shilohizm

Вътрешният човек продължи да нарича твърденията на Джоли „клеветническа кампания“ срещу бившия ѝ съпруг.

През август 2022 г. Пит поздрави Захара, когато тя започна първата си година в колежа с думите: „Тя е толкова умна“, казвайки това пред списание Vanity Fair. „Тя ще процъфтява още повече в колежа. Това е вълнуващо и красиво време да намери своя собствен път и да преследва интересите си“, добави Пит.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари