IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк си татуира лицето

23 ноември 2023 14 50

Татусът на рапъра има доста противоречиво значение

Дрейк и синът му Адонис; Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Новата татуировка на лицето на Дрейк озадачи голяма част от неговите фенове. Рапърът беше сниман в събота, а думата „miskeen“, изглежда беше написана с мастило над дъгата на едната му вежда.

Думата се превежда като „беден“ или „жалък“ на арабски и амхарски, но обикновено се използва в родния град на хитмейкъра Торонто, за да опише „сладък и невинен“ човек, според NOW Toronto.

Все пак Дрейк не е предоставил никакъв контекст зад значението на последната си татуировка, нито пък е разкрил защо е избрал да си изобрази точно тази дума на лицето.

Почитателите на рапъра все пак са объркани от новия му татус и се чудят дали той иронично си слага етикета „беден“, при положение, че само имотите му се оценяват на 150 милиона щатски долара, а според Forbes, в банковата му сметка има 260 милиона долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brent Kore (@brentkore)

„Ако Дрейк е беден и жалък, каква е думата за нас, останалите?“, написа един негов последовател в социалната медия.

Хитмейкърът на песента One Dance далеч не е „беден“. Той притежава супер луксозна къща в Торонто, за която се съобщава, че струва 100 милиона долара. Дрейк показа своя луксозен дом, който той нарича „Посолството“, в статия за списание Architectural Digest през април 2020 г., като беше и на корицата на изданието.

Имотът се отличава с мраморен интериор, модерни ардеко декорации и баскетболно игрище по размерите на NBA. „Това е невероятно висок лукс“, каза певецът пред изданието за дома си. „Това послание се предава чрез размера на стаите, материалите и детайлите на подовете и таваните.“

Дрейк построи къщата с намерението тя да стои повече от 100 години в града, в който е израснал. „Исках да има монументален мащаб и усещане“, каза той пред изданието. „Това ще бъде едно от нещата, които оставям след себе си, така че трябваше да бъде вечно и силно.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари