IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери се разсърди на Дрейк заради снимка

19 септември 2023 08 40

„Мислех, че е по-добър от това“, написа тя в социалните мрежи

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Изглежда, че Хали Бери не е най-големият фен на Дрейк в момента.

57-годишната носителка на „Оскар“ коментира действията на 36-годишния рапър, които бяха свързани с използването на нейна снимка. Кадърът е от наградите „Изборът на децата“ през 2012 година, когато Бери е залята със зелена слуз след спечелване на награда. Дрейк е използвал снимката за заглавна на новия си сингъл – Slime You Out, в който участва и SZA.

Бери сподели своето мнение по въпроса в социалните мрежи, пишейки съобщение на тъмнорозов фон. Тя написа: „Понякога трябва да бъдеш по-умният човек... Дори и когато си жена“. Оставяйки публикацията да говори сама за себе си, актрисата просто я допълни с емотикона на ръка, чийто пръст сочи нагоре, именно към надписа. Бери не отбеляза нито Дрейк, нито SZA, но феновете веднага разбраха какво има предвид.

Няколко почитатели на звездата веднага коментираха публикацията, питайки директно дали написаното е насочено към рапъра и новия му сингъл. Въпреки че се опита да запази мълчание, Бери най-накрая се предаде и заяви, че Дрейк не е поискал нейното позволение за използване на снимката. Допълни, че е смятала изпълнителя за по-добър и умен човек от това.

„Именно затова беше и публикацията ми днес. Когато хората, на които се възхищаваш, те разочароват, ти трябва да бъдеш по-умният човек и да продължиш напред“, написа Бери във втори коментар. По думите ѝ, не става въпрос за пари или авторски права, а за принципи и достойнство. Актрисата завърши с благодарност към всеки, който разбира и подкрепя позицията ѝ.

След като Дрейк и SZA започнаха да промотират новата си песен още миналата седмица, те я пуснаха официално на 15 септември. Тогава споделиха промоционални снимки и се отбелязаха един друг в социалните мрежи.

Slime You Out е вторият сингъл на Дрейк от предстоящия им албум For All the Dogs и първата колаборация между рапъра и SZA, чието истинско име е Солана Имани Роув. Песента е цели пет минути, в които двамата изпълнители критикуват детинското поведение на бившите си гаджета, използвайки зелената слуз от „Изборът на децата“ като метафора за незрелите методи на поведение в предишните си връзки.

Що се отнася до новия албум на Дрейк, наскоро рапърът разкри, че корицата е създадена от 5-годишния му син Адонис Греъм. Илюстрацията изобразява четирикрако същество с две уши, което прилича на куче. Тялото на животното е бяло, а очите са червени, като за фон е избран черният цвят.

Адонис прекара цялото лято с баща си и направи няколко появи по време на светски събития, както и в профила му в социалните мрежи. На 12 август първородният син на рапъра присъства на първия си концерт, когато Дрейк излезе на сцената в Лос Анджелис. Тогава изпълнителят се пошегува с публиката и помоли дамите да запазят благоприличие и да не хвърлят сутиените си към него, поне тази вечер.

Синът на Дрейк стана на четири години

Дрейк сподели нови снимки на сина си по случай рождения му ден

Синът на Дрейк тръгна на училище

Няколко дни след концерта Дрейк сподели кадри, на които Адонис се забавлява на песента Rich Flex заедно с рапъра 21 Savage. На видеото се вижда, че момченцето държи плакат с надпис „Скъпи татко, надявам се да имаш страхотен концерт“.

Адонис се ражда на 11 октомври 2017 година от връзката между Дрейк и французойката Софи Брусо. 5-годишното момче говори както френски, така и английски.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари