IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Ким Кардашян с обидни думи относно стила на майка си

25 ноември 2023 18 00

Норт Уест не е фен на една определена дреха на риалити звездата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян може да се смята за една от най-стилните дами в шоубизнеса, но на противоположното мнение е дъщеря ѝ Норт Уест.

По време на последния епизод от предаването The Kardashians, най-голямото дете на основателката на SKIMS сподели какво мисли относно стила на обличане на известната си майка. В серията Норт присъстваше на пробване на тоалети за Met Gala 2023, на което присъстваше и креативният директор на марката Schiaparelli – Даниел Розбери. 

След като бе попитана какво мисли за визията на майка си, 10-годишната Норт не спести мнението си и даде честна оценка за облеклото. 

Според Норт, тоалетът на Кардашян от 2021 година, с който тя се появи на Met Gala, е приличал на найлонова торба, в която майка ѝ се задушавала. Ансамбълът, който тогава Ким носеше, беше на Balenciaga, и включваше изцяло черна рокля, покриваща всяка част от тялото, включително главата. По това време дрехата стана обект на противоположни реакции, като някои харесваха визията, други пък ожесточено я критикуваха, казвайки че дори не знаят дали под нея наистина е Ким Кардашян. 

Миналата година самата риалити звезда говори пред списание Vogue относно първоначалното си колебание да облече роклята

„Борих се срещу това решение. Не знаех дали ще се чувствам добре, носейки маската. Защо ми е да покривам цялото си лице?“, каза тя пред списанието. Но тогава се намесва креативният директор на Balenciaga – Демна Гвасалиа и неговият екип, които са казали на Ким, че това е най-подходящият костюм за галата в музея „Метрополитън“. Били категорични, че напълно се вписвала в темата и маската е задължителна за завършената визия. 

Ким Кардашян

Снимка: Getty Images

В крайна сметка Кардашян е убедена и носи черния тоалет, плюс маската, за която казва, че пречела на зрението ѝ. 

„Тази визия на Ким е като нова субкултура и модно изявление. Без лого, без лице, но всички знаят кой е това“, казва източник пред списание People. 

Ким Кардашян грейна в огненочервена рокля за своя звезден 43-ти рожден ден

Ким Кардашян шокира феновете с обръснатата си глава

Ким Кардашян не иска повече деца: Четири са ми достатъчни

В последния епизод Норт също така разкритикува визията на майка си от Met Gala 2013, на която Кардашян присъства, докато е бременна именно с първото си дете. Тогава звездата носи дълга флорална рокля с висока яка, проектирана от Рикардо Тиши за Givenchy. Въпреки че това е визия, в която Норт има пряко участие, тя определено не влиза в списъка ѝ с любими тоалети. 

Ким Кардашян

Снимка: Getty Images

Роклята също бе обект на редица критики, а Кардашян казва по-късно пред Vogue, че е плакала през целия път обратно към вкъщи. Въпреки неприятните емоции през вечерта, риалити звездата казва, че харесва цветния си тоалет.

Все пак има нещо, което Норт харесва в стила на майка си и това е роклята на Mugler от Met Gala 2019 година. Интересният дизайн беше направен така, сякаш капеше на червения килим, а мократа прическа на Кардашян допълваше цялата картинка. 

Ким Кардашян

Снимка: Getty Images

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари