IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян шокира феновете с обръснатата си глава

28 септември 2023 12 30

Риалити звездата застава на корицата на списание

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян е изпробвала много стилове и прически в името на модата, но последната ѝ фотосесия се оказа най-шокираща за феновете.

42-годишната бизнесдама се появи на корицата на списание CR Fashion Book, където демонстрира много къса коса, с която е почти неразпознаваема. Далеч от характерните ѝ дълги и черни кичури, новата прическа на Кардашян, разбира се е перука, но това не попречи на феновете истински да се притеснят. Част от тях сметнаха, че тя е направила драстичната промяна наистина, като изпълниха коментарната секция с недоумение и въпроси каква е причината за промяната.

Други фенове пък посочиха, че с новата си прическа Ким прилича на новата приятелка на Кание Уест, за която се твърди, че вече му е съпруга. Скандалната Бианка Ченсори е с много къса, но руса коса, като и преди това потребителите в социалните мрежи намираха прилика между двете. Уест, който се раздели с Ким преди години, и Бианка на няколко пъти бяха хващани да показват близост на публични места, като дори получиха глоби за непристойно поведение в Италия.

Далеч от драмите на бившия си съпруг, Кардашян се фокусира върху семейството и бизнеса си, след като преживя няколко неуспешни връзки. Тя имаше за кратко отношения с Пийт Дейвидсън, след което беше свързана и с Том Брейди. Докато с комика нещата бяха потвърдени и той дори участва в шоуто на Ким и семейството ѝ, връзката с бившия спортист от НФЛ така и не бе коментирана.

За новата си корица Кардашян се появи с няколко различни тоалета, включително жилетка на Miu Miu с клин, бял потник, както и червен пуловер на Jacquemus с V-образно деколте и паднало рамо, комбиниран с туту пола чорапогащник на Falke и пантофки.

В интервюто пред списанието Ким споделя малки, но важни детайли от личния си живот, включително кога се чувства най-секси и най-спокойна. „Чувствам се най-секси след хубава тренировка или когато се събудя с разрошена коса и без грим. Спокойствието ми идва от заспиването на децата вкъщи и тишината, която имам само за себе си преди да заспя и аз“, казва тя.

Разкрива също така, че се опитва да направи всичко възможно, за да осигури справедливост и възможност за по-добър живот на бивши затворници. Риалити звездата казва още, че покойният президент Джон Ф. Кенеди е мъжът, когото най-много харесва и би го искала за свое гадже.

Макар изданието да е базирано върху профила на Кардашян, тя споделя списъка си с известни личности, на които се възхищава. В него попадат звездите от Стария Холивуд Елизабет Тейлър и Мерилин Монро, както и нейните сестри Клои Кардашян, Кортни Кардашян, Кайли Дженър, Кендъл Дженър и тяхната майка Крис Дженър.

„Кортни винаги знае какво иска и не се отказва, когато нещо не е правено досега или не го прави по типичния начин. Много я уважавам за това. Вниманието на Клои към детайлите е несравнимо и тя има най-голямото сърце в света. Възхищавам се на душата ѝ. Кендъл е забавна, със свободен дух и живее живота си толкова автентично спрямо това, което е. Обичам как тя обича приятелите си и има най-добрите приключения и спомени този живот. Тя цени житейския опит в най-голяма степен. Кайли е толкова красива душа, която е много щедра с енергията си и иска всички да бъдат щастливи. Тя е толкова истинска“, казва Ким.

Ким Кардашян е намазана с олио в новата провокативна кампания за Skims

От риалити телевизия в хорър история – Ким Кардашян влиза в „Зловеща семейна история“

Ким Кардашян се пусна с по-малко грим, феновете ликуват: Имам си самочувствие!

Новата корица на Кардашян е приятна изненада за феновете ѝ, имайки предвид отсъствието ѝ от предните редове на Седмицата на модата в Ню Йорк и Милано. В момента тя е заета с холивудската си кариера, участвайки в новия сезон на сериала American Horror Story: Delicate и помогна за обявяването на новия изпълнител на полувремето на Супербол за 2024 година. В реклама на Apple Music тя разкри, че това ще бъде Ъшър.

Относно мотивацията си да се занимава с толкова много проекти, Ким заяви, че обича приключенията и предизвикателствата. Допълва, че се чувства по-пълноценна, когато завършва започнати неща и вижда положителния резултат.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари