IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Събудих се на 30: Дженифър Гарнър сияе без усилие

1 декември 2023 18 00

Вижте последните стилни изяви на младоликата 51-годишна актриса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Гарнър изглежда невероятно млада на последните си изяви в  Ню Йорк. Чаровната 51-годишна актриса се появи в стилен тоалет по време на своя натоварен ден в Голямата ябълка в понеделник.

Гарнър, която преди години спечели сърцата на феновете с хитовата комедия „Събудих се на 30“, в момента може да се каже, че изглежда на 30, а не на 50 години. Звездата имаше участие в предаването The View, за което се появи в много шикозно облекло от светлосив пуловер с поло яка, който беше съчетала с къса сива пола.

Тя избра прозрачен черен чорапогащник за тоалета си и носеше черни елегантни обувки на висок ток със златни декорации. Косата на брюнетката беше разделена на път по средата, а кичурите ѝ се спускаха надолу до раменете ѝ, на леки вълни.

Сияйната Дженифър носеше минимално количество аксесоари – само чифт малки златни обеци. Гарнър държеше и очила с дебели черни рамки в ръката си, докато позираше за фотографите. Гримът ѝ беше класически, като се състоеше от слой спирала на миглите, светлорозов руж върху скулите и розово червило със сатенен нюанс.

Гарнър; Снимка

Дженифър Гарнър; Снимка: Getty Images

Носителката на „Златен глобус“ видимо не се притесни от ниските температури в Ню Йорк, тъй като не носеше палто или връхна дреха. В момента Дженифър се подготвя за старта на предстоящата комедия на Netflix, озаглавена Family Switch, чиято премиера е по-късно тази седмица.

Гарнър и

Гарнър и Брадли Купър; Снимка: Getty Images

Гарнър поема една от главните роли на майката – Джес Уокър и участва заедно с Ема Майерс, Брейди Нун, а също и Ед Хелмс. По време на скорошно интервю пред Entertainment Tonight по-рано този месец, Дженифър разкри, че нейните три деца много се радват на предстоящия ѝ филм.

„Те го гледаха и наистина харесаха филма. Те просто казаха: „Мамо, това е толкова забавен филм“, обясни тя. „Това наистина стопли сърцето ми“, добави тя. Гарнър сподели надеждите си и зрителите да харесат комедията. „Наистина се надявам семействата да го гледат заедно на дивана. Надявам се, че всеки ще намери нещо смешно. Имахме наистина намерение да направим филм, подходящ и за малки деца и за средно големи деца, за тийнейджъри, а и за възрастни.“

Преди няколко дни Дженифър се появи с колегата си Брадли Купър (с когото си партнираха в сериала „Наричана още“) на прожекцията на неговия нов филм „Маестро“ отново в стилен тоалет с миди пола в сив цвят, съчетана с черно поло.

Звездата има две дъщери  – Вайълет (17) и Серафина (14), както и един син Самуел (11), от брака си с бившия ѝ съпруг Бен Афлек.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари