IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралски войни – Кейт Мидълтън „потреперва“, когато чуе името на Меган Маркъл

30 ноември 2023 15 00

Меган и принц Хари пък смятат да създават своя система

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принцеса Кейт Мидълтън има очевидна интуитивна реакция, когато чуе името на Меган Маркъл. 

41-годишната принцеса на Уелс „шеговито потреперва“, когато се спомене нещо за съпругата на принц Хари. Това се твърди в новата книга Endgame от автора Омид Скоби. Кралският експерт също така отбелязва, че Кейт и Меган са имали почти нулева директна комуникация от 2019 година насам. Те обаче са спазвали кралския протокол и са си разменяли любезности през годините. 

Според книгата на Скоби, на хоризонта не се вижда възможност за помирение, когато става въпрос за отношенията между Кейт и Меган. Принцесата на Уелс също не изпитва желание да подобри връзката си с принц Хари. 

принц Хари,

Снимка: Getty Images

Въпреки че изглеждаше, че Кейт и Меган са създали близко приятелство още след запознанството си през 2017 година, слуховете за разрив между двете започнаха да се въртят още на следващата година. 

Говореше се, че на сватбата на Меган и Хари през 2018 година, пробването на роклята на принцеса Шарлот се провалило в последния момент. Според разпространените слухове, принцесата на Уелс напуснала гардеробната разплакана. По време на интервюто си пред Опра Уинфри през 2021 година обаче, Маркъл разкри, че ситуацията всъщност е била съвсем различна – тя е била разплаканата. 

Меган нарече момента „повратна точка“ за отношенията ѝ с кралското семейство. 

„Няколко дни преди сватбата тя беше разстроена от роклите за момичетата и това ме разплака. Това наистина нарани чувствата ми“, каза Маркъл пред Опра. Допълва, че Кейт по-късно се е извинила и е казала, че е била разстроена от нещо друго. „Донесе ми цветя и бележка, в която се извинява. Тя направи това, което аз бих направила, ако съм наранила друг човек. Просто поемаш отговорност за действията си“, казва още Меган.

Меган и

Снимка: Getty Images

Херцогинята на Съсекс заяви, че най-трудната част от цялата ситуация е била да преодолее нещо, за което е била погрешно обвинявана. 

„Всички в семейството знаеха, че това не е вярно. Не споделям този случай с Кейт, за да я унижавам. Мисля, че е редно хората да разберат истината“. 

Според книгата на Скоби, Кейт е „гледала мълчаливо“ как този разказ се разиграва в очите на обществеността. Въпреки че се извинила, щетата от случилото се вече е била нанесена върху Меган. 

Кейт Мидълтън,

Снимка: БГНЕС

След като Меган и Хари обявиха плановете си да се оттеглят от кралското семейство през 2020 година, и последната надежда за оправяне на отношенията между двете дами умряла. Според източник, те не са разговаряли откакто е започнала драмата. 

Херцозите на Съсекс напуснаха официално кралското семейство през февруари 2021 година, местейки се да живеят в Америка, където се роди и дъщеря им Лилибет. През следващата година двамата споделиха малко повече информация за проблемите между Меган и Кейт в документалната поредица „Меган и Хари“ по Netflix, а в началото на тази година излязоха и мемоарите Spare, където принцът разкрива всичко за кралското семейство. 

принц Хари,

Снимка: БГНЕС

Когато Маркъл пропуска коронацията на крал Чарлз III през май тази година, източник споделя пред медиите, че Кейт по никакъв начин не е направила опит да промени мнението ѝ. Тя също така не е искала да комуникира с принц Хари, който все пак пристигна в Лондон за няколко часа, след което се завърна в Америка, за да отпразнува рождения ден на сина си Арчи. 

Меган и Хари смятат да създават своя система

Меган Маркъл и принц Хари се подготвят за началото на чисто нова глава от живота си. 

„Това, което виждаме – и ще виждаме в следващите години – е Меган 2.0. Те знаят за своите предполагаеми провали и как се гледа на тях, но почти са преминали на по-технологично ниво от Холивуд. Те смениха и напуснаха всякакви проекти и се впуснаха в пълно рестартиране на системата си“, казва източник пред списание People. 

Меган Маркъл

Снимка: Getty Images

Откакто се оттеглиха от ролите си на кралски особи, Меган и Хари стартираха своята организация с нестопанска цел The Archewell Foundation, която в момента включва бизнес клоновете Archewell Productions и Archewell Audio.

Херцогът и херцогинята на Съсекс сключиха многомилионни сделки със Spotify и Netflix, създавайки подкаста на Меган Archetypes през август 2022 година и чупещият рекорди сериал Harry & Meghan през декември миналата година. Мемоарите на принца, Spare, публикувани в началото на тази година, също се превърнаха в бестселър. 

Истинска принцеса: Меган Маркъл беше зашеметяваща на събитието на Variety

Мразена от кралското семейство, но с усмивка на лице – Меган Маркъл в Монтесито

Принц Хари и Меган Маркъл губят стремглаво рейтинга си в САЩ

Там, където имаше успехи, имаше и падения. През лятото двойката се раздели със Spotify само след един сезон на Archetypes. Те също така бяха критикувани от The Wall Street Journal за оскъдното им съдържание в Netflix, въпреки сделката за 100 милиона долара за създаването на множество проекти. В допълнение към Harry & Meghan, те пуснаха Heart of Invictus и Live to Lead, но анимационният им сериал Pearl беше спрян още в началото на разработването му. 

принц Хари,

Снимка: Getty Images

Въпреки трудностите, източник казва, че принц Хари и Меган остават обединени и са много влюбени един в друг. 

Миналата седмица двойката изглеждаше в добро настроение, когато се появи изненадващо на хокеен мач в Канада. 

За още новини от света на кралското семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари