IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месец след бебето, Неймар се раздели с приятелката си Бруна Бианкарди

4 декември 2023 08 40

Причината е потенциална изневяра на футболиста

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Неймар се раздели с приятелката си Бруна Бианкарди, месец след като двамата посрещнаха първото си дете заедно. Всичко това се случва на фона на твърденията, че футболистът е помолил звездата на OnlyFans за нейни голи актови снимки.

29-годишната инфлуенсърка Бианкарди вече обяви публично, че е скъсала с 31-годишния бразилски топ спортист. 

Неймар и Бруна обявиха раждането на дъщеря си Мейви на 7 октомври, като казаха, че новороденото е изпълнило живота им. Раздялата им идва след спекулации през последните седмици, че Неймар не е особено верен на половинката си.

Публикувайки в историята си в Instagram, Бианкарди потвърди новината, като каза: „Това е личен въпрос, но тъй като често ме свързват с новини, подозрения и шеги, бих искала да ви информирам, че с Неймар вече нямаме връзка. Ние сме единствено родители на Мейви. Надявам се вече да не ме свързвате толкова често с новините около него. Благодаря ви.“

Бианкарди и Неймар са заедно от 2021 г., но и преди това са се разделяли, отново заради негова изневяра. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ ?? (@neymarjr)

Неймар беше обвинен по-рано тази година, че кръшка на красавицата, след като се появиха компрометиращи кадри, на които той купонясва с две различни жени в испански нощен клуб.

А в статия във вестник BILD пък се появи твърдението, че двойката е имала странен сексуален договор, който позволява на Неймар да флиртува и спи с други жени.

 

Раздялата идва на фона на труден момент в кариерата за Неймар. 31-годишният футболист наскоро премина за 78 милиона паунда в саудитския отбор „Ал-Хилал“ от ПСЖ, подписвайки двугодишен договор на стойност 130 милиона паунда на сезон.

Миналия месец обаче той получи сериозна контузия на коляното, докато играеше за Бразилия при загубата им с 2:0 от Уругвай в квалификациите за Световното първенство.

Неймар ще пропусне остатъка от първенството в арабската държава, след като скъса предна кръстна връзка и менискус на лявото си коляно. Доклади по-рано този месец също твърдяха, че шефът на „Ал-Хилал“ – Хорхе Хесус, планира да разтрогне договора с Неймар, за да направи място за ново попълнение от чужбина.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Биби ( преди 4 месеца )
На главната снимка сте объркали жената. Тя също е Бруна, също е била гадже на Неймар, но не е майката на дъщеря му.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар